29 / 03 / 2024

türkbükü residence iletişim

türkbükü residence iletişim

Türkbükü Residence İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde konumlanıyor. Subak İnşaat Türkbükü Residence vaziyet planı görsellerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Projede stüdyo, 1+1, 2 +1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Türkbükü Residence daire fiyatları!

Türkbükü Residence daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler 79 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Türkbükü Residence Konutlarında daireler 2014 Ocak'da teslim edilecek.

Türkbükü Residence fiyat!

Esenyurt Türkbükü Residence projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Türkbükü Residence fiyat listesine göre daire fiyatları 75 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Subak İnşaat Türkbükü Residence iletişim!

Subak İnşaat Türkbükü Residence iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Esenyurt'ta yükselen ve 1+0, 1+1, 2+1 ile 3+1 daire alternatiflerinin bulunduğu projede teslimlerin yıl sonuna doğru yapılması planlanıyor...

Türkbükü Residence nerede?

Türkbükü Residence nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Yıl sonuna doğru konut teslimlerinin yapılmaya başlanması hedeflenen proje Avrupa Yakası Esenyurt'ta Subak İnşaat girişimi ile inşa ediliyor...

Subak İnşaat Türkbükü Residence ulaşım!

Subak İnşaat' ın projesi olan Türkbükü Residence ulaşım detayları dahilinde Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Esenyurt Türkbükü Residence projesinin konut teslimlerinin Ekim 2013' te gerçekleşmesi bekleniyor...

Subak İnşaat Türkbükü Residence iletişim!

Toplam 375 adet konuttan meydana gelen Subak İnşaat Türkbükü Residence iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Türkbükü Residence iletişim!

Türkbükü Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor. Türkbükü Residence Esenyurt satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Hill Kartal Residence iletişim!

Hill Kartal Residence iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Kartal Yakacık'ta yükselen Hill Kartal Residence projesi iki blokta 193 rezidans daireden meydana geliyor...

Kartal DKY Ada Residence iletişim!

Kartal DKY Ada Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat projesi DKY Ada Residence Kartal'da daire teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor...

Elysium Soul Dolapdere Residence iletişim!

Elysium Soul Dolapdere Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 225 konuttan oluşan Elysium Soul Dolapdere Residence projesinde konut teslimlerinin Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor...

Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 1.250 adet daireden oluşuyor. Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Kadıköy Concord İstanbul Residence iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul Residence iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Residence iletişim!

Pırlanta Göztepe Residence iletişim için 444 7 357 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 7 indirim uygulanan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

Inistanbul Gala Davutpaşa Residence iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Inistanbul Gala Davutpaşa Residence iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim!

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren projede temel atma törenine özel yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kadıköy Güzel Residence iletişim!

Kadıköy Güzel Residence iletişim için 0216 357 05 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yakacık Kartal 101 Residence iletişim!

İlk bloğundaki dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede 284 adet daire bulunuyor. Yakacık Kartal 101 Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 450 25 26 olarak belirlendi.

Oryapark 203 Residence iletişim!

Oryapark 203 Residence iletişim için 0216 632 88 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje 36 katlı 2 rezidans bloğundan oluşuyor.

türkbükü residence iletişim Haberi

türkbükü residence iletişim

Türkbükü Residence Subak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Subak İnşaat Türkbükü Residence 39 bin 182 metrekare inşaat alanına sahip.


Türkbükü Residence satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Türkbükü Residence daire fiyatları 1+1 daireler eşyalı olarak 140 bin TL ile 170 bin TL arasından satışa sunuluyor. 


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yükselen Türkbükü Residence projesinin sosyal olanakları arasında türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, 5 asansör ve sauna bulunuyor. Projede konut teslimlerinin Mart 2014'te yapılması planlanıyor.


Subak İnşaat Türkbükü Residence vaziyet planı




Subak İnşaat Türkbükü Residence vaziyet planı