25 / 04 / 2024

Türker Naslı kim

Türker Naslı kim

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, son yıllarda Türkiye ekonomisindeki büyümenin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtirken; Ankara'nın, sektörün en hızlı büyüdüğü illerin başında geldiğine işaret etti.

Ankara'nın kalkınma ivmesi inşaat sektörüne yansıdı!

TUGIAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye'nin en zengin ili çıkan Ankara'nın son yıllardaki kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Ankara’nın refah artışı inşaatı olumlu etkiliyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Ankara inşaat sektöründe cazibe merkezi!

Kişi başına gelire göre Türkiye'nin en zengin ili olduğu TÜİK araştırması ile ortaya konulan Ankara'daki hızlı kalkınmanın önemli göstergesi son yıllarda inşaat sektöründe yaptığı hamledir.

Ankara'nın refah artışı inşaat sektörüne de yansıyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK'in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye'nin en zengin ili çıkan Ankara'nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Ankara'nın kalkınma ivmesi inşaat sektörüne de yansıyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

İSO 500’e giren Ankaralı firma sayısında artış yaşandı!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, seçim yılı olması ve küresel ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen 2014 yılında 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Ankaralı firma sayısı ve üretimden satışlarında artış yaşandığını belirtti.

Türker Naslı: İşadamlarının hedefi Afrika olmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara’nın sahip olduğu uluslararası akredite hastane potansiyeli ile çok cazip bir sağlık turizmi merkezi haline geldiğini belirterek, genç işadamlarına Afrika pazarına yönelik çalışmalar yapmaları çağr

İnşaat sektörü 2015'de yüzde 10 büyüyecek!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, "2014 yılında Türkiye ekonomisinin üzerinde bir büyüme ivmesi yakalayan inşaat sektörü, 2015 yılında da istikrarlı büyümenin lokomotifi olacak" dedi..

Türker Naslı: Termalin başkenti olmaya hazırız!

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Türker Naslı, 9 ayrı ilçesi çok zengin termal kaynaklara sahip Ankara'nın, dünyanın önemli termal ve sağlık turizmi merkezlerinden biri haline getirebileceğini söyledi.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Türker Proje'nin 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Türker Proje'nin Kartal arazisini imar durumuyla ilgili son durum!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu görüşüldü. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Türker Proje'nin arazisinin imar raporu yayınlandı!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı, İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi Web sitesinde yayınlandı. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Türker Proje 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul, 2020 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Türker Proje'nin 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Türker Naslı kim Haberi

Türker Naslı kim

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK'in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye'nin en zengin ili çıkan Ankara'nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi. Naslı, son yıllarda Türkiye ekonomisindeki büyümenin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtirken; Ankara'nın, sektörün en hızlı büyüdüğü illerin başında geldiğine işaret etti. Naslı ile Ankara ve inşaat sektörü üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. 



Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? 

1979 yılında Ankara'da doğdum. TED Ankara Koleji'nden sonra Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldum. New York Insitute Of Technology'de işletme yüksek lisansı (MBA) eğitimi aldım. Halen grubumuzda ikinci nesil yöneüci olarak görev yapıyorum. Aynı zamanda da Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi'nin Yönetim Kurulu Başkanıyım. İşlcolik olsam da aile yaşantıma...