20 / 04 / 2024

Türkiye futbol federasyonu hakem kurulu başkanı Yusuf Namoğlu

Türkiye futbol federasyonu hakem kurulu başkanı Yusuf Namoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısı ocak ayında artış gösterdi

2024 senesi Ocak ayında Türkiye'yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 2,05 artış gösterdi. Buna göre, ocak ayında en fazla ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında Rusya Federasyonu 230 bin 579 kişi ile ilk sırayı almış oldu.

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

Süper Lig'de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni sezon öncesi takımların harcama limitlerini açıkladı.  TFF'nin açıkladığı tabloda yüksek harcama limiti Galatasaray'ın oldu. İkinci sırada ise Fenerbahçe var. İşte detaylar...

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarını açıkladı. İşte detaylar!

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

İnşaat seramikleri, Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nde zirvede!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) desteği ile ekonomistler tarafından hazırlanan Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nin 2020 son çeyrek verilerine göre, inşaat seramikleri, 2020 yılını zirvede tamamladı.

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı davasında son durum!

Maltepe'de 19 Ekim'de otomobilinde beklerken motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müteahhit Aytekin Meral olayının azmettiricisi olarak hakkında soruşturma başlatılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Metehan Berktaş, ek ifade verdi.

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Türkiye futbol federasyonu hakem kurulu başkanı Yusuf Namoğlu Haberi

Türkiye futbol federasyonu hakem kurulu başkanı Yusuf Namoğlu

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Yusuf Namoğlu, 1947 tarihinde Rize'de doğmuştur. 


İstanbul Beşiktaş'da Ortaköy Kılıç Ali Paşa İlkokulunda okudu, Ortaköy Gazi Osman Paşa Ortaokulu ve Maçka Lisesinde okudu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümünden 1971 yılında, İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.


Askerliğini yedek subay olarak bitirdikten sonra 1974 yılında iş hayatında serbest İnşaat Mühendisi olarak başladı. 1971 yılında futbol hakemliğine başladı, 1992 yılına kadar 21 sene hakemlik yapan Yusuf Namoğlu, bunun 12 yılını FİFA kokartlı hakem olarak görev yaptı. 1994 yılından itibaren Avrupa Futbol Birliğinde Gözlemci ve Maç Delegesi olarak görev yapmıştır.


1989 yılında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin kurucu genel başkanlığı ve Türk Futbol Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.


1974-1978 yıllarında İnşaat...