19 / 04 / 2024

Türkiye Jokey Kulübü arazisi

Türkiye Jokey Kulübü arazisi

‘Yerli Central Park’ projesi, Veliefendi’nin taşınacağı söylentilerine yol açtı. Türkiye Jokey Kulübü ve Tarım Bakanlığı “Hipodrom yerinde kalacak” diyor. Hatta idman sahası ve ikinci bir hipodrom için 500 dönümlük yer aranıyor...

İDTM'den İstanbul'a Türkiye'nin en büyük fuar alanı!

İDTM, 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük fuar alanını yapacak. 65 bin metrekarelik mevcut alana sahip İstanbul Fuar Merkezi, yeni düzenlemelerle 700 bin metrekarelik fuar alanına dönüştürülecek

Hatay Hassa OSB Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, "Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılması, bizim için büyük bir fırsattır" ifadesini kullandı.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Binali Yıldırım: Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokacağız!

Rüya projelerin sembol ismi olarak anılan Binali Yıldırım, "Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi Antalya'da inşa edildi!

Antalya'da 22 Nisan'da açılışı yapılacak Expo 2016 sergi alanında inşa edilen ve 6 bin 500 kişilik 12 salondan oluşan kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın en büyük üç merkezinden biri oldu.

Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsü bu yıl hizmete girecek!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yapımı süren Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsünde sona gelindi. Köprünün yıl sonunda hizmete girmesi planlanıyor. Köprü, 14 ayak üzerine inşa ediliyor.

Türkiye'nin en büyük otoparkının inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Türkiye'nin en büyük feribotu hizmete girdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Tatvan'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük feribotunun tamamen Türk işçilerin ve mühendislerin el emeği göz nuru olduğunu söyledi.

Pasifik İnşaat, Türkiye'nin en büyük karma projesini yapacak!

Next Level markasıyla Ankara'nın ilk karma projesini gerçekleştiren Pasifik İnşaat, Ankara'da tek parsel üzerinde Türkiye'nin en büyük karma projesine imza atmaya hazırlanıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Türkiye'nin en büyük kent meydanı Eskişehir'e yapılacak!

Eskişehir'de yapılacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi tanıtım töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, 20 milyon TL'ye yapılacak olan projenin Türkiye'nin en büyük kent meydanı olacağını söyledi.

Türkiye Jokey Kulübü arazisi Haberi

Türkiye Jokey Kulübü arazisi

‘Yerli Central Park’ projesi, Veliefendi’nin taşınacağı söylentilerine yol açtı. Türkiye Jokey Kulübü ve Tarım Bakanlığı “Hipodrom yerinde kalacak” diyor. Hatta idman sahası ve ikinci bir hipodrom için 500 dönümlük yer aranıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “Zeytinburnu’na Central Park benzeri bir park yapacağız” açıklaması gözleri bu bölgede bulunan ve nadir yeşil alanlardan biri olan Veliefendi Hipodromu’na çevirdi. Kamuoyunda Veliefendi Hipodromu’nun Zeytinburnu’ndan kaldırılacağı konuşulmaya başlandı. 


Veliefendi Hipodromu’nun mülkiyeti Tarım Hayvancılık ve Orman Bakanlığı’na ait. Hipodromu kullanan Türkiye Jokey Kulübü (TJK), Bakanlık ile kullanma sözleşmesi imzalıyor. Tarım Bakanlığı ve TJK yöneticilerine hipodromun akıbetini sorduk. Her iki kurum da “Veliefendi’nin taşınması söz konusu değil, hatta yapılacak olan yeni parkın en önemli alanlarından biri olacak” yanıtını verdi. 

KÜLTÜR VARLIĞI BAŞVURUSU YAPTI 


TJK Başkanı Serdal Adalı “Veliefendi’nin...