23 / 04 / 2024

Türkiye mobilya pazarı

Türkiye mobilya pazarı

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Mobilya alırken nasıl doğru karar verilir?

Türkiye mobilya pazarı her geçen yıl istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürüyor. Her tarza uygun sayısız mobilya seçeneğinin markalı ve markasız mağazalarda bulunabildiği pazarda; ciddi fiyat farkları tüketicinin kafasını karıştırabiliyor.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

SUV otomobil satışları yüzde 79,32 arttı! Türkiye'de satılan her 2 otomobilden 1'i SUV!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ilk altı aylık döneminde SUV gövde tipli otomobil satışları, 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 79,32 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 46'ya çıktı.

Dacia Spring Türkiye macerasına başlıyor: İddialı fiyatıyla Türkiye pazarında

Dacia'nın yüzde yüz elektrikli otomobili Spring, iddialı fiyatı ile Türkiye pazarında boy göstermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Çinli otomobil markası Türkiye'ye giriş yaptı! İşte fiyatı

Türkiye otomobil pazarına Çin'den bir marka daha giriş yaptı. Çinli elektrikli otomobil üreticilerinden Leapmotor, T03 modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte tüm detaylar...

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Resmi açıklama geldi! Tesla Türkiye pazarına giriyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

Türkiye'de en çok satan araba markası belli oldu! Güçlü rakibine şans tanımadı

Türkiye otomobil pazarı baharın gelmesiyle hareketlense de geçen yılın aynı dönemine göre düşüş gösterdi. Pazarda artan rekabet en çok satan araba modelinde değişikliğe neden oldu. Sedan otomobil modelleri Renault ve Egea arasında kazanan Fransızlar oldu.

Türkiye mobilya pazarı Haberi

Türkiye mobilya pazarı

Mobilya sanayinin podyumu olarak nitelendirilen fuarda Alfemo, 2016 koleksiyonunda sergileyeceği tema ve yeniliklere vurgu yapan örnek tasarımlarını fuar ziyaretçileri ile buluşturacak.


Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Takipçilerimiz bilirler; Türkiye Mobilya Sanayi’nin lider firmalarından biri olarak; bizim için her zaman yenilikçi ve öncü olmak önemli olmuştur. Aslında amacımız çok net. Ev demek insanın kendisi, kişiliği, yaşam tarzı demektir. Biz kişinin “işte benim tarzım” diyebileceği mobilyalar üretiyoruz. Dolayısıyla koleksiyonlarımızda çok farklı karakterlere sahip tasarımlara yer veriyoruz. Renkler, desenler, dokular arasında çok farklı kişilikleri mutlu kılacak kombinasyonlar oluşturmayı seviyoruz. İkinci odak noktamız ise tasarımı “akıllı” kılmak. Örneğin gardırobu kadın ve erkeğin kullanımına yönelik farklı fonksiyonlarla tasarımlandırmak ya da modüllere teknoloji entegre etmek hep bu çabanın parçaları. İSMOB...