19 / 04 / 2024

TURKRating yda

TURKRating yda

TURKRating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat'a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

TURKrating, YDA İnşaat'ın notunu yükseltti!

İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri AŞ (TURKrating), YDA İnşaat'ın uzun vadeli "güçlü kredi kalitesi"ni yükseltti.

YDA Group: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

YDA Group bugün gazetelerde darbe girimişimini kınayan bir yazı yayımladı. YDA Group yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. İşte o yazı...

YDA İnşaat ihraç tutarını 250 milyon TL'ye çıkardı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklamasını yayınladı. YDA İnşaat'ın toplam ihraç tutarı 200 milyon TL'den 250 milyon TL'ye çıkartıldı.

YDA İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil satışı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret 125 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli, nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen TRSYDAT71814 ISIN kodlu tahvilin satışını gerçekleştirdi.

YDA Group'un tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi!

YDA Group'un 4 yıl vadeli 200 milyon liralık tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: "Piyasalardaki olumsuz ve karamsar havayı dağıtarak adeta Game Changer olduk, piyasalara moral verdik" dedi.

YDA İnşaat 9. kupon ödeme işlemini yaptı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT72010 ISIN Kodlu ve 500 milyon TL tutarındaki tahvilin kupon ödeme işlemini bugün gerçekleştirdi.

İbrahim Çağlar'dan YDA Group ile ortaklık açıklaması!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Bugün bazı basılı yayın kuruluşlarında yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır." ifadesini kullandı.

YDA İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda dün saat 15:00'da Büyükesat Mahallesi Vedat Dalokay Caddesi N112 Çankaya ANKARA adresinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına ilişkin bilgileri yayınladı.

YDA İnşaat 8. kupon ödeme işlemini yaptı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT61625 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemini bugün geçekleştirildi.

YDA İnşaat genel bilgi formu!

YDA İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. YDA İnşaat, ödenmiş sermayesini 75 milyon TL olarak açıkladı.

YDA İnşaat'tan 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Amacımız inşaatın payını 3'te 1'e indirip öngörülebilir gelir akışı olan işlerimizin oranını artırmak" diyor. Aslan, 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım yapacaklarını belirtiyor.

YDA Grup'tan SDÜ öğrencilerine tavsiyeler!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Kulübü düzenlediği "İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri" konulu bir etkinlikle inşaat sektörünün önde gelen firması YDA Grup yöneticilerini, öğrencilerle buluşturdu.

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları!

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları 3+1'lerde 460 bin TL'den başlıyor. Ankara'da yer alan Park Avenue projesinin ilk etabı Temmuz'da teslim ediliyor...

TURKRating yda Haberi

TURKRating yda

TURKRating  (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat'a  uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi. YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. almış olduğu bu derecelendirme notu ile inşaat & taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek notu alan firma oldu.  YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, elecek 3 yılda,  Kayseri, Konya, Manisa Şehir Hastaneleri İnşaatı ve Dalaman Uluslararası Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminali İnşaatı ile PPP modeliyle hayata geçirilecek altyapı projelerine 1 milyar Avro'nun üzerinde yatırım yapacaklarını...