27 / 04 / 2024

Turner istanbul ofisi

Turner istanbul ofisi

Türkiye'de İş Bankası Kuleleri ve Atatürk Havalimanı gibi büyük projeleri gerçekleştiren Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor...

İnşaat devi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul'da açtı!

Küresel bir inşaat devi olan Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul'da açtı.Trump Towers'ta kurulan Turner İnternational Avrupa Ofisi'ne Maja Cesljevic bölge yöneticisi olarak atandı...

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

IBS İstanbul ofisi Yeşil Ofis Diploması aldı!

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, İstanbul ofisi ile sigorta brokerliği alanında Türkiye’de "Yeşil Ofis Diploması" almaya hak kazanan ilk şirket oldu..

Nlogo İstanbul satış ofisi!

Tem Bahçeşehir bağlantısının hemen yanında inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları'nde daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede 2. etap satışları devam ediyor.

Concord İstanbul Evleri satış ofisi!

Kadıköy Concord İstanbul 'da daire fiyatları minimum 338 bin 900 TL, maksimum ise 1 milyon TL olarak belirlendi. Concord İstanbul Evleri satış ofisi iletişim bilgileri...

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları 40 ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi!

Daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlangıç gösteren Concord İstanbul 'da yüzde 10 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri...

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi!

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 1.175 tane konutun yer aldığı projede 50 ay vade farksız imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün.

Concord İstanbul Fikirtepe satış ofisi nerede?

2 etap halinde İstanbul Fikirtepe 'de yükselen Concord İstanbul, 11 bin 504 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Fikirtepe satış ofisi nerede?

Concord İstanbul Fikirtepe satış ofisi!

Condord İstanbul Konutları 'nın ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor, kalan bedel için ise 50 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. Concord İstanbul Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Westside İstanbul satış ofisi iletişim!

Westside İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Cadde dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteren proje toplam 166 adet dükkandan oluşuyor.

Turner istanbul ofisi Haberi

Turner istanbul ofisi

İnşaat sektörünün dünya devlerinden Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul'a kurdu. 


Türkiye'de İş Bankası Kuleleri ve Atatürk Havalimanı gibi büyük projeleri gerçekleştiren Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor. 


Yeni inşaat teknolojilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasındaki başarılarıyla bilinen Turner, gökdelen inşaatlarında çelik kullanımının öncüleri arasında yer aldı. 


Henry Turner tarafından 111 yıl önce kurulan Turner'ın sahibi Alman Hochtief, Birinci Boğaz Köprüsü inşaatını gerçekleştirmişti. 


Trump Towers'ta kurulan Turner International Avrupa Ofısi'ne Maja Cesljevic bölge yöneticisi olarak atandı. Turner Avrupa'nın iş geliştirme direktörlüğünü ise uzun süre Turner Amerika'da çalışan Mehmet Sami Kılıç yürütecek. 


Ankara Son...