18 / 04 / 2024

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nadiroğlu tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdurrezzak Sağcan tarafından kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Elsehem Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsehem Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Direk tarafından kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abed Al Rahman Hasuna tarafından kuruldu.

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Cey-Lan Turizm Taşımacılık İnşaat Tarım Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Uzun tarafından kuruldu.

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi kuruldu!

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Maryna Karasu tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi, Taş İş Merkezi, No:2 Kat:6...