25 / 04 / 2024

tüyap telferik

tüyap telferik

AK Parti İlçe Başkanlığı'nın davetlisi olarak Büyükçekmece'ye gelen Kadir Topbaş, Büyükçekmece sahilinden TÜYAP'a bir teleferik çalışması yaptıklarını açıkladı.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hka Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan tarafından kuruldu.

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Okan Çiçek tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Toprakman tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

tüyap telferik Haberi

tüyap telferik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Büyükçekmece'de bir dizi programa katıldı. Başkan Kadir Topbaş'ın programlarından biri de Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluştuğu akşam yemeği oldu. Yoğun ilgi gösterilen programda konuşan Başkan Kadir Topbaş, "Bu birliktelik büyük bir millet olduğumuzun göstergesidir. Bu toprakların bireyleri olarak bir araya gelmek sevgi yumağı oluşturmak bizi geleceğe taşımaktadır" ifadelerini kullandı.


Beğenmiyorsan seçmezsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin ciddi mesafeler aldığını belirten Başkan Topbaş, "Sayın Cumhurbaşkanımız kaynakların doğru kullanıldığı zaman bu ülkenin neler başarabileceğini göstermiştir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha çok yetki istediği yönündeki eleştirilerin haksızlık olduğunu ifade eden Başkan Topbaş, "Cumhurbaşkanımıza yapılan eleştirilerde daha çok yetki istediği söyleniyor. İyi de Cumhurbaşkanımız bunu kendisi için istemiyor ki. 2019'da yine seçim var. Beğenmiyorsan seçmezsin....