18 / 04 / 2024

Tuzla Cordella Evleri ödeme planı

Tuzla Cordella Evleri ödeme planı

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri olan Tuzla Cordella Evleri'nde 3 oda 1 salon daireler 393 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Tuzla Doka Evleri iletişim!

Tuzla Doka Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde toplamda 142 daire bulunuyor. 

Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden meydana gelen Tuzla Lokum Evleri'nde daire alanları 117 ila 126 metrekare arasında değişiyor. İşte Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017...

Tuzla Elexia Evleri ödeme planı!

Yeşil GYO imzasını taşıyan Tuzla Elexia Evleri projesinde daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Tuzla Port Evleri iletişim!

Tuzla Port Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. TRC İnşaat'ın projesi Tuzla Port Evleri'nde konut satışları bu ayın sonunda başlayacak...

Tuzla Serender Evleri yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje!

Mavera - Mefa Ortaklığı'nın projesi Tuzla Serender Evleri, ilk 20 daireye özel yüzde 10 indirimle satışa çıktı. Tuzla Serender Evleri'nde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor...

Kartal Cordella satış fiyatları!

Kartal Cordella satış fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Kayıhan Yapı projesi Kartal Cordella Evleri'nde 215 daire ve 3 ticari birim yer alıyor...

Tuzla Kriya Evleri teslim tarihi!

Tuzla Kriya Evleri teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. 188 daireden oluşan Tuzla Kriya Time Evleri projesinin inşaat çalışmaları Ocak 2016 yılında başlıyor...

Tuzla Evora Evleri 'nde 36 Ay 0 faiz fırsatı!

Tuzla'da 6 bölgeden oluşan dev bir yaşam alanı olarak inşa edilen Evora İstanbul'a hemen teslim dairelere cazip ödeme seçenekleri ile sahip olmak mümkün..

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Tuzla Evora Evleri'nde yüzde 0,5 faiz imkanı!

Bankalar konut kredisini artırırken TOKİ kuruluşu Emlakkonut GYO.A.Ş aylık 0,5 le sattığı konutlarda büyük fırsat sunuyor.Tuzla Evora Evleri bu yönüyle cazip ödeme imkanlarına sahip.

Evora İstanbul Tuzla'da yüzde 0,5 faiz oranıyla vade!

Emlak Konut Tuzla Evora İstanbul evleri İstanbul’a yeni bir soluk, alıcılarına ise yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Tuzla Evora Evleri bu yönüyle cazip ödeme imkanlarına sahip.

Tuzla Cordella Evleri ödeme planı Haberi

Tuzla Cordella Evleri ödeme planı

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükselen Tuzla Cordella Evleri projesi, Kayıhan Yapı tarafından inşa ediliyor.


Proje toplamda 216 konuttan meydana geliyor. 10 bin 420 metrekarelik arsa alanına sahip proje, 20 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 



Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.Tuzla Cordella Evleri'nin büyüklükleri 77 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor.Projenin 2015 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor.



Tuzla Cordella Evleri ödeme koşulları kapsamında, peşin veya banka kredisi seçenekleri sunuyor. Ayrıca projede firma bünyesinde vadelendirme imkanı da bulunuyor.



Tuzla Cordella Evlerinin sosyal imkanları arasında, anaokulu, oyun alanları, aık-kapalı yüzme havuzu ve peyzaj alanları bulunuyor.



Cordella Tuzla iletişim

Telefon : 444 2 185

Web Adresi: www.cordellatuzla.com

Başak...