19 / 04 / 2024

Tuzla depo yangını

Tuzla depo yangını

Tuzla'da depo yangını çıktı. Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Gaziantep'te fabrika yangını çıktı!

Araban ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangın hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Köklüce Mahallesi'nde Fevzi İnci'ye ait çırçır fabrikasının depo bölümünde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul Tuzla'da fabrika yangını!

Tuzla ilçesindeki bir boya fabrikasında patlamanın ardından çıkan yangın hasara yol açtı.Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi...

Tuzla Penguen Sitesi'nde yangın çıktı!

Fuji Yama Sokak'taki Penguen Sitesi'nde Barış Apartmanı B Blok çatısında çatı izolasyon ve dış cephe mantolama çalışması sırasında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle alevler, diğer üç bloğun çatısına sıçradı

Avcılar'da depo yangını çıktı!

Avcılar'da depo yangını çıktı. Yeşilkent Mahallesi'nde bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı!

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı. Eyüp'te bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangın paniğe neden oldu.Yangının depo kısmında çıktığı ve büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldüğü öğrenildi.

Tuzla'da depo yangını çıktı!

Tuzla'da depo yangını çıktı. Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı!

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı. Yangında yaralanan depo görevlisi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri patlama ihtimaline karşı güvenlik şeridi oluşturarak çevredeki kişileri alandan uzak tutuyor.

Emre Kayalar: Yangın sonrası temizlik çalışmaları ardından üretime devam ediyoruz!

Kayalar Kimya CEO’su Ersin Kayalar İstanbul Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde bulunan Kayalar Kimya fabrikasında meydana gelen yangın sonrası açıklamalarda bulundu.'Yangın sonrası temizlik çalışmaları ardından üretime devam ediyoruz' dedi.

Tuzla'da bulunan Kayalar Kimya fabrikasında yangın çıktı!

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bir boya imalat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Şirket, sektörün en önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Tuzla Kimyacılar Sitesinde boya fabrikasında yangın çıktı!

TUZLA Kimyacılar Sanayi Sitesinde boya ve kimyevi madde imalatı yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Kilometrelerce uzaktan görülebilen yangına, Anadolu yakasındaki birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi...

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı!

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı. Boya imalatı yapılan bir fabrikada çıkan yangın, yaklaşık 4 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Aynı fabrikada 2012 yılının Ağustos ayında da yangın çıktığı öğrenildi.

Kayalar Kimya Fabrikası’nda yangın çıktı!

Hammaddelerin bulunduğu bölümde çıkan yangına, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu’dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Saatler süren çalışma sonrası söndürülen yangının sebebi henüz belirlenemedi.

TSE'nin Tuzla'daki Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi!

Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE), Tuzla'da kuracağı Yangın ve Akustik Laboratuvarı'nda son aşamaya gelindi. Yakında faaliyete geçecek bu laboratuvarda, demiryolu araçlarında yangın ve akustik test ve muayenesi yapılabilecek.

Tuzla depo yangını Haberi

Tuzla depo yangını

Tuzla'daki bir lojistik firmasının deposunda çıkan yangına müdahale ediliyor. 


Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 


Bölgeye giden Tuzla, Sultanbeyli, Pendik, Kadıköy ve Kartal itfaiyesi ekipleri, yangına müdahale ediyor. Söndürme çalışmalarına havadan da destek...