19 / 04 / 2024

 Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2020 değerleme raporu

 Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2020 değerleme raporu

İş GYO tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İŞ GYO 4 gayrimenkulünün 2023 yılı kira gelirini açıkladı!

İŞ GYO'nun 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirket Tuzla Meydan Çarşı, Ankara İş Kule, Taksim Ofis Lamartine ve Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Kira Değerleme Raporunu yayımladı.

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi; Yenilikçi teknoloji ve yüksek performans

Türkiye'nin önde gelen markalarından birisi olan Vestel'in çamaşır makineleri oldukça ilgi görüyor. Peki Vestel Çamaşır Makinesi fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi...

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aktı ve Talat Aktı ortaklığında kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

Şok Market’ten teknoloji ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte, Şok Market 4 Eylül 2022 fiyat listesi...

Şok Market, bilgisayar, tablet gibi teknoloji ve birçok gıda malzemesinde kampanya yaptı. 6 Eylül 2022’ye kadar devam edecek kampanyanın kataloğu yayınlandı. İşte, birçok üründe indirime giden Şok Market’in 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Şok Market’ten indirim şenliği! Teknoloji ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte, Şok Market 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok Market, bilgisayar, tablet gibi teknoloji ve birçok gıda ürününde indirim yaptı. 6 Eylül 2022’ye kadar sürecek kampanyanın kataloğu paylaşıldı. İşte, pek çok üründe indirime giden Şok Market’in 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

 Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2020 değerleme raporu Haberi

 Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2020 değerleme raporu

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.   

Dosya için