20 / 04 / 2024

Tuzlada depo yangını

Tuzlada depo yangını

Tuzla'da depo yangını çıktı. Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Gaziantep'te fabrika yangını çıktı!

Araban ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangın hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Köklüce Mahallesi'nde Fevzi İnci'ye ait çırçır fabrikasının depo bölümünde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Avcılar'da depo yangını çıktı!

Avcılar'da depo yangını çıktı. Yeşilkent Mahallesi'nde bir nalbur deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.Alanın bitişiğindeki tekstil atölyesine ve diğer binanın çatısına sıçrayan alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı!

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı. Eyüp'te bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangın paniğe neden oldu.Yangının depo kısmında çıktığı ve büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldüğü öğrenildi.

Tuzla'da depo yangını çıktı!

Tuzla'da depo yangını çıktı. Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı!

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı. Yangında yaralanan depo görevlisi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri patlama ihtimaline karşı güvenlik şeridi oluşturarak çevredeki kişileri alandan uzak tutuyor.

Gaziantep'te ambalaj fabrikasında yangın çıktı!

Gaziantep' te 4. Organize Sanayi Bölgesi ' nde bulunan Elit Ambalaj fabrikasının depo bölümünde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın itfaiyenin 4 saatlik çalışmasının ardından tamamen söndürüldü...

Adana OSB'de kereste fabrikasında yangın çıktı!

Adana Organize Sanayi Bölgesi' nde faaliyet gösteren kereste fabrikasında yangın çıktı. Özel bir şirkete ait entegre kereste fabrikasının depo bölümünde başlayan yangın kısa sürede büyüdü...

İzmir'deki mobilya atölyesinde yangın çıktı!

Mobilya mağazalarının bulunduğu 312. Sokak'ta, oturma grubu üretimi ve satışı yapan atölyenin depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında 1'i itfaiye görevlisi, 4 kişi dumandan etkilendi.

Bolu'da ahır yangını çıktı!

Bolu'da ahır yangını çıktı. Bolu' nun merkeze bağlı Gölcük köyünde çıkan yangında ahır, odunluk ve depo kullanılamaz hale geldi ve 3 büyükbaş hayvan telef oldu...

Adana'da bir tekstil fabrikasında yangın çıktı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Kelemeti mahallesi civarında bulunan bir tekstil fabrikasının depo kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yarım saat sonra söndürülebildi..

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Tuzlada depo yangını Haberi

Tuzlada depo yangını

Tuzla'daki bir lojistik firmasının deposunda çıkan yangına müdahale ediliyor. 


Orhanlı'daki bir lojistik firmasının deposunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 


Bölgeye giden Tuzla, Sultanbeyli, Pendik, Kadıköy ve Kartal itfaiyesi ekipleri, yangına müdahale ediyor. Söndürme çalışmalarına havadan da destek...