25 / 04 / 2024

Tuzlukçu şehir konağı

Tuzlukçu şehir konağı

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere şehir konakları kazandırmaya devam ediyor. Yatırımlarına devam eden büyükşehir Tuzlukçu'ya yeni şehir konağı inşa ediyor...

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Avrupa'da konutun ucuz olduğu 9 şehir peş peşe sıralandı!

Avrupa'da mülk satın almak isteyen yabancılar için metrekare bazında en ucuz şehirler peş peşe sıralandı. İşte Avrupa'da konutun en ucuz olduğu 9 şehir...

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Endeksa üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatlarını inceledi. İşte şehir şehir tam liste kiralık konut fiyatları...

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hyundai Kona’ya gelen zam resmen dudakları uçuklattı! Hyundai Kona’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ürettiği her modeliyle her zaman büyük ses getirmeyi başaran Güney Kore otomobil üreticisi Hyundai, her ay olduğu gibi bu ay da araç fiyatlarını güncelledi. Açıklanan yeni fiyatlara bakıldığı zaman Kona modeline 40 bin TL zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

TOKİ’den Konya Tuzlukçu'da ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Tuzlukçu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Tuzlukçu'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Tuzlukçu'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Tuzlukçu sosyal konut projesi... 

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Tuzlukçu şehir konağı Haberi

Tuzlukçu şehir konağı


Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere şehir konakları kazandırmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile şehir merkezindeki standardı ilçelere taşımak için yatırımları sürdürdüklerini belirterek, özellikle ilçe ziyaretleri sırasında hanımlardan yoğun talep alan Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) yapımına önem verdiklerini dile getirdi.


Konya merkezin ardından ilk olarak Ereğli’de yaptıkları şehir konağının ASEM olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Akyürek, Akşehir, Ilgın, Cihanbeyli, Çumra ve Karapınar ilçelerinde tamamlanan şehir konaklarının açılışının, toplu açılış töreni için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını dile getirdi.


Tuzlukçu İlçesi’ndeki şehir konağı yapımının hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Akyürek, yatırımın yüzme havuzu, spor salonu, meslek edindirme kurs alanları ve çok amaçlı salonları ile ilçeye değer katacağını ifade etti.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen...