18 / 04 / 2024

uçak hurdasından ev

uçak hurdasından ev

İngiltere’de yaşayan David Palmer ile mobilya tasarımcısı kızı Emily Palmer, hurda olan uçak bölmelerinden lüks bahçe evleri tasarladı. İşte o evler...

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Yurt dışından ev alacaklara flaş uyarı: Bunlara dikkat edin, mağdur olmayın!

Türkiye'deki emlak piyasalarında yaşanan durgunluğu bahane eden yurt dışı merkezli gayrimenkul ve inşaat firmaları, Türk yatırımcıları radarına aldı. Peki yurt dışından ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Uçak bilet fiyatları yükselirken, satışlar azaldı! Havayolu şirketleri iç hatlara sefer yapmak istemiyor!

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi, asgari ücretin artması, ham maddenin artması derken, tüm dünyada ulaşım maliyetleri artmış durumda. Vatandaşlar bu durumdan şikayetçi. Uçak bilet fiyatları da bu fiyat artışından nasibini almış durumda. İşte haberin devamı…

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Belediyesi 30 adet arsayı satışa çıkardı!

Uşak Belediye Başkanlığı tarafından 30 adet arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek.

uçak hurdasından ev Haberi

uçak hurdasından ev

İngiltere’de yaşayan 52 yaşındaki David Palmer ile mobilya tasarımcısı kızı Emily Palmer, hurdaya gidecek uçak bölmelerinden lüks bahçe evleri tasarlıyor.



Fiyatları 22-25 bin sterlin (82-94 bin TL) arasında değişen bu evler, havuz kenarı rahatlama alanı veya kış bahçesi olarak değerlendiriliyor.



Baba-kız, ilk evlerini bir zamanlar Türkiye’de turist taşımış bir uçaktan ortaya çıkarmış. David “ilk evimiz ne kadar pahalıya patlasa da uçağın dış görünümünü aynı tutarak mükemmel bir sonuç elde ettik” ifadelerini kullandı.