10 / 05 / 2024

Üçkuyular Göztepe kıyısı projesi

Üçkuyular Göztepe kıyısı projesi

'İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nin Üçkuyular ile Göztepe arasındaki kısmı da, Pasaport ve Konak etapları gibi sınıfta kaldı. Göztepe Vapur İskelesi önüne konulan parkelerin çoğu daha bir yıl dolmadan kırıldı.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Riskli raporu verilen binalar tartışmaları ateşledi! 60 günlük tahliye süresi sebebiyle malikler resmi rapor istemiyor!

Yapı denetim firmalarının verdiği "riskli" raporunun ardından malikler arasında yeni bir kavga sebebi oluştu. 60 günlük tahliye süresi sebebiyle malikler resmi rapor istemezken, "Kira gelirimden olurum, denetim istemiyorum" diyenler bile gündeme geliyor.

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter'dan olay açıklama geldi. Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi.

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Son dakika haberi! Bazı tarım ürünlerinde gümrük vergisi sıfırlandı!

Bazı tarım ürünlerinin ithalatında gümrük vergisi yıl sonuna kadar sıfırlandı. Cumhurbaşkanlığı'nın konuyla ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Üçkuyular Göztepe kıyısı projesi Haberi

Üçkuyular Göztepe kıyısı projesi


'İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nin Üçkuyular ile Göztepe arasındaki kısmı da, Pasaport ve Konak etapları gibi sınıfta kaldı. Göztepe Vapur İskelesi önüne konulan parkelerin çoğu daha bir yıl dolmadan kırıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların denizle bağının güçlendirilmesi için Mavişehir'den İnciraltı'na uzanan 40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle 'İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'ni başlatmıştı. Göztepe ile Üçkuyular Vapur İskelesi'ni kapsayan yaklaşık maliyeti 3 milyon lirayı bulan 1,5 kilometrelik sahil bandının yapım ihalesi geçtiğimiz yıl sonuçlandırılarak çalışmalara başlandı. Konak Pier ile Karataş bölgesi arasında kalan kıyı düzenlemesi gibi, buradaki çalışmalar da planlanan tarihte bitirilemedi. Göztepe İskelesi önünde proje kapsamında küçük bir meydan oluşturulurken, düzenlemeyle oluşturulan meydanın zemininde dayanıklı kompozit ahşap malzeme yapıldığı ifade edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Türkiye'de bir ilk"...