27 / 04 / 2024

Üçkuyular Göztepe tasarım projesi son durum

Üçkuyular Göztepe tasarım projesi son durum

'İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nin Üçkuyular ile Göztepe arasındaki kısmı da, Pasaport ve Konak etapları gibi sınıfta kaldı. Göztepe Vapur İskelesi önüne konulan parkelerin çoğu daha bir yıl dolmadan kırıldı.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

BMW tutkunlarının çok konuştuğu tasarım! 27 Nisan 2022 BMW iX güncel fiyat listesi

BMW tutkunlarının özellikle tasarımı konusunda çok konuştuğu İX’in fiyat listesi güncellendi. İşte BMW iX’in özellikleri ve güncel fiyat listesi…

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Gül tarafından kuruldu.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Üçkuyular Göztepe tasarım projesi son durum Haberi

Üçkuyular Göztepe tasarım projesi son durum


'İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nin Üçkuyular ile Göztepe arasındaki kısmı da, Pasaport ve Konak etapları gibi sınıfta kaldı. Göztepe Vapur İskelesi önüne konulan parkelerin çoğu daha bir yıl dolmadan kırıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların denizle bağının güçlendirilmesi için Mavişehir'den İnciraltı'na uzanan 40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle 'İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'ni başlatmıştı. Göztepe ile Üçkuyular Vapur İskelesi'ni kapsayan yaklaşık maliyeti 3 milyon lirayı bulan 1,5 kilometrelik sahil bandının yapım ihalesi geçtiğimiz yıl sonuçlandırılarak çalışmalara başlandı. Konak Pier ile Karataş bölgesi arasında kalan kıyı düzenlemesi gibi, buradaki çalışmalar da planlanan tarihte bitirilemedi. Göztepe İskelesi önünde proje kapsamında küçük bir meydan oluşturulurken, düzenlemeyle oluşturulan meydanın zemininde dayanıklı kompozit ahşap malzeme yapıldığı ifade edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Türkiye'de bir ilk"...