20 / 04 / 2024

uçmakdere imar çalışması

uçmakdere imar çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi tarafından ihalesi yaptırılan Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi "Koruma Amaçlı İmar Planı" çalışmalarının başladığı belirtildi.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Tekirdağ Uçmakdere'deki 52 yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirfdağ Büyükşehir Belediyesi, Uçmakdere'deki 52 yapıyı restore edecek.

Tekirdağ Uçmakdere’deki 52 tescilli ev yenilenecek!

Tekirdağ Belediyesi tarafından Uçmakdere’de restorasyon çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında 52 tescilli ev yenilenip sahiplerine teslim edilecek.

Rize'deki 11 yayla için imar planı çalışması!

Ride'de Ayder Yaylası'na alternatif olarak aranan yeni yerler belirlendi. Ayder benzeri 11 yayla için 'Koruma İmar Planı' çalışması başlatıldı.

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Bilecik'te imar çalışmaları hız kesmiyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birçok projenin yapım çalışmasını inceledi. Yağcı, şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Kızılırmak Projesi için 4 milyon metrekare alanda imar çalışması başladı!

Sivas Belediyesi Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyon metrekare alanla ilgili imar çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Korkuteli'de 1/25 binlik imar çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Korkuteli ve Elmalı ilçesinde 1/25.000 il bütünlüklü nazım imar plan çalışmasına başladı. Çalışmalar 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

İzmit Belediyesi'nden 1.300 metrekare parke çalışması!

İzmit Yenişehir Mahallesi Uğurhan Sokak, 1300 metrekare parke ve 250 metre bordür çalışması ile pırıl pırıl hale getirildi.

uçmakdere imar çalışması Haberi

uçmakdere imar çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi tarafından ihalesi yaptırılan Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi "Koruma Amaçlı İmar Planı" çalışmalarının başladığı belirtildi.


Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında yapılacak çalışmaların ihalesini alan firmanın yönetim kurulu başkanı Ahmet Özdal ile proje danışmanı Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Oya Akın, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ederek çalışma hakkında bilgi verdi.


Çalışma ağustos ayı içerisinde tamamlanarak, Uçmakdere Mahallesinde tescillenen 52 tarihi köy binası restore edilecek.



Avrupa...