19 / 04 / 2024

üçüncü köprü viyadük temeli atıldı mı

üçüncü köprü viyadük temeli atıldı mı

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında çalışmalar son sürat devam ederken, proje kapsamında yer alan en yüksek viyadükün temelleri atıldı. 445 metrelik ve 12 kilometrelik viyadüğün yapımında 25 ekip görev alıyor.

Villa Serander Yalıncık satışta! Yeni Proje...

Serander Mimarlık tarafından inşa edilen Villa Serander Yalıncık satışa çıktı. İşte Villa Serander Yalıncık projesine ilişkin tüm detaylar...

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Çin, Huangmao Denizi’ni aşan üçüncü köprünün inşaatına başladı!

Çin, Huangmao Denizi üzerindeki üçüncü deniz otoyolu köprüsünün yapımına başlandı. Planlanan deniz üzerinde bulunan proje üçüncü deniz otoyolu unvanına sahip.

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

TOKİ Yozgat Aydıncık başvuru tarihi 2017!

TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde yer alan 86 adet konut için başvurular bugün başlıyor, projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Antalya Aydıncık Köprüsü 2019'da tamamlanacak!

Antalya'da Bıçkıcı Çayı üzerinde yapımı süren Aydıncık Köprüsü'nün inşaat çalışmaları başladı. Köprünün 2019 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Yozgat Aydıncık’ta 91 konutun hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat Aydıncık’ta hayata geçirilen 91 adet konut için kura çekimi gerçekleşti.

TOKİ Yozgat Aydıncık ile Saraykent kura çekilişi bugün!

TOKİ Yozgat Aydıncık ile Saraykent kura çekilişi bugün yapılacak. Sonuçlar emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Yozgat Aydıncık kura sonuçları tam listesi 94 konut!

TOKİ Yozgat Aydıncık kura sonuçları tam listesi 94 konut henüz açıklanmadı. TOKİ Aydıncık projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek, sonuçlar açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

üçüncü köprü viyadük temeli atıldı mı Haberi

üçüncü köprü viyadük temeli atıldı mı


ICA'nın hayata geçirdiği 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin  en yüksek viyadüğü olan 6 numaralı viyadük, otoyolun E-1 kısmında yapılıyor.   Pirinççi Köyü yakınlarında bulunan ve projenin en yüksek viyadüğü olma özelliğine sahip  yaklaşık 445 metre uzunluğundaki viyadüğün 8 temelinde çalışmalar başladı, 2'sinde ise temeller atıldı.  

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin E-1 Kısmı Viyadük Şefi Serdar Kavasoğlu, "Bu viyadük projedeki en yüksek ayaklara sahip viyadük. Diğer ayrıcalıklardan farklı bir sistemle itme-sürme sistemiyle oluşturulacak. Viyadüğün ayaklarının çok yüksek olması nedeniyle döşeme itilerek yerine konuluyor, vinç kullanılmıyor. Viyadüğün uzunluğu 445 metre, 9 açıklığa sahip, 20 adet viyadük ayağı var. Bu viyadük ayaklarından en yükseği 82 metre. Ciddi bir yükseklik. Bu projedeki en yüksek viyadük ayağı anlamına geliyor"...