20 / 04 / 2024

uğur dumankaya açıklama

uğur dumankaya açıklama

İnşaat sektörü, yurtdışındaki etkinliğini gün geçtikçe artırıyor. Bu bağlamda yabancı yatırımcılar da yatırım seçenekleri arasında Türkiye'den konut ve/veya ticari ünite alımını her fırsatta değerlendiriyor.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektöründe hareketlilik sürüyor!

TÜİK konut satışları istatistiklerine göre Ekim ayında Türkiye'de toplam konut satışları 95.645 oldu. Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Uğur Dumankaya: Dolardaki yükseliş yabancıya satışı artırdı!

Bugüne kadar İstanbul’un Anadolu Yakası’na odaklanan Dumankaya hızlı tren projesiyle çevre illere de açılacak. Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada, dolardaki yükselişin yabancıya satışı artırdığını söyledi.

Uğur Dumankaya: MAPIC'te Avrupa Türkiye için önemli bir tanıtım platformu!

Fransa' nın Cannes kentinde yapılacak MAPIC gayrimenkul ve perakende fuarına katılacak olan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, " Avrupa, Türkiye için önemli bir tanıtım platformu " dedi...

Uğur Dumankaya: Elimizde 2 milyar liralık 5 bin konut stokumuz var!

Dün Dumankaya İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Dumankaya Horizon projesinin lansmanında konuşan Uğur Dumankaya "Elimizde 2 milyar liralık 5 bin konut stokumuz var" dedi...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Şehir hastanelerinin toplam maliyeti 67 milyar doları bulabilir!

Bugün açılışı yapılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nden sonra şehir hastanelerinin maliyetlerine ilişkin Başkent Üniversitesi İktisat Bölümü Başkanı Prof. Uğur Emek açıklama yaptı. Emek, "Şehir hastanelerinin toplam maliyeti 67 milyar doları bulabilir" dedi...

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aslan tarafından açıldı.

uğur dumankaya açıklama Haberi

uğur dumankaya açıklama

Bu sayede yıl sonu itibarıyla yabancılara satılan konut hacminin 5 milyar dolara ulaşacağını öngördüklerini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “2016'da ise bu rakamın 10 milyar dolara çıkması öngörülüyor.” dedi. Sektörün önemli bir ihracat kalemi ortaya koyduğunu belirten Dumankaya, “Açıkçası biz Dumankaya olarak kendimizi bir ihracatçı olarak görüyor ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunduğumuza inanıyoruz. Elbette karar vericilerin bu algıyı fark etmesi ve ülkeye döviz girdisi sağlayan sektörümüzün ihracat teşviklerinden yararlanması noktasında planlamalarının olduğunu ifade etmeleri bizim açımızdan oldukça olumlu bir sonuç. Bu çalışmaların nihayete ermesi inşaat sektörünü ve ekonomiye yaptığı katkıyı da bir üst noktaya taşıyacaktır.”...