20 / 04 / 2024

Uğurcan Gayrimenkul kimin

Uğurcan Gayrimenkul kimin

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Erşik tarafından kuruldu. 

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Uğur Köroğlu tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Şekerlisoy Topluluğu yeni gayrimenkul yatırımları için düğmeye bastı!

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti.

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.

Gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi?

TL’nin döviz karşısında değer kaybına uğraması gayrimenkul pazarında yabancıların ve gurbetçilerin iştahını artırdı. Peki gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi? İşte ayrıntılar...

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Uğur tarafından kuruldu.

CarrefourSA Adana Gayrimenkul'ün satışını gerçekleştirdi!

Perakende sektörünün önemli oyuncularından CarrefourSA sahibi olduğu Adana Gayrimenkul'ü 212 milyon TL karşılığında sattı. 

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Uğurcan Gayrimenkul kimin Haberi

Uğurcan Gayrimenkul kimin

Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Erşik tarafından kuruldu. 


Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Uğurcan Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: BAŞAK Mah.Ertuğrul Gazi Cad. Başak Center Sit.No.23/22 Başakşehir