26 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.



Türkiye'nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla yola çıkan Redstone, yenilikçi franchise sistemiyle hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Gayrimenkul sektöründeki rekorları ve dünya birincilikleriyle ismini duyuran Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken değerlendirmeler yapan Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an ülkenin içinden geçtiği zorlu ekonomik sürecin gayrimenkul alım-satımı açısından birçok fırsat sunduğunu dile getiren Başaran, "En fazla fırsatın olduğu dönemdeyiz. Zor bir süreçten geçiyoruz evet ancak gayrimenkul fiyatları yükseldiği için nakite dönmek ve küçülmek için satış yoluna gidiliyor. Bu anlamda alım-satım sektörü oldukça hızlı gidiyor. Böyle dönemler her zaman en fazla alım-satım yapılan ve gayrimenkullerin el değiştirdiği dönemdir. Büyük evde oturuyorsa küçüğe geçer, boş evi dükkanı varsa kiraya vermek ister” diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Sektörde gerçekleştirdiği büyük rekor satışlar sebebiyle, zaman içinde 'Evrim Kırmızıtaş için lüks bina, yalı satar' gibi bir algı oluştuğunu dile getiren Başaran, “Bu Redstone için geçerli değil. Müşteri profilimiz de portföyümüzde hem yerel, hem uluslararası anlamda en geniş yelpazede, her ihtiyaca hizmet eden bir çeşitlilikte olacak” açıklamasında bulundu.

Kiralık villalarda en çok tercih edilen yerler belli oldu!

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi?


Geri Dön