25 / 04 / 2024

uğurlu evleri

uğurlu evleri

Mimarsinan'da inşa edilen Uğurlu Konakları'nda konutlar 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Uğurlu Park Evleri'nde 90 bin TL'ye! Son 13 konut!

4 blokta 45 konuttan meydana gelen Uğurlu Park Evleri'nde konut fiyatları 90 bin TL'den başlıyor

Uğurlu Park Evleri'nde 90 bin TL'ye! Hemen teslim!

Mimarsinan'da yapılan Uğurlu Park Evleri'nde fiyatlar 90 bin TL ile 230 bin TL arasında değişiyor

UğurluPark’ta 180 bin TL! Hemen teslim!

Uğurlu Park Evleri'nde satışı süren son daire 180 bin TL’ye satılıyor

Uğurlu Park Evleri'nde 100 bin TL'ye! Hemen teslim!

Uğurlu Park Evleri'nde satışı süren son 4 daire kaldı

Uğurlu Park Evleri'nde 100 bin TL'ye! Hemen teslim!

45 konuttan meydana gelen Uğurlu Park Evleri'nde fiyatlar 100 bin TL'den başlıyor

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Çiftçi tarafından kuruldu. 

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mert Ali Yalçın, Ebru Alpaslan Turunç, Hasan Yaşar Narmanlı ve Serhat Uğurli tarafından kuruldu. 

Binali Yıldırım: İstanbul Havalimanı hayırlı, uğurlu olsun!

Resmen hizmete açılan İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Özel Uğurlu Royal Hospital 76.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası icradan satışa sunuluyor. Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası için 76 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 

uğurlu evleri Haberi

uğurlu evleri

Uğurlu İnşaat tarafından Mimarsinan'da 11 bin 523 metrekare alan üzerine inşa edilen Uğurlu Konakları, 5 blokta 65 konuttan oluşuyor. Projede 1+1'ler 70 metrekare, 2+1'ler 110 metrekare, 3+1'ler 130 metrekare, 4+1'ler 170 metrekare olarak yapılıyor.

Uğurlu Konakları'nda 1+1 konutlar 90 bin TL ile 110 bin TL, 2+1 konutlar 140 bin TL ile 170 bin TL, 3+1 konutlar 220 bin TL ile 265 bin TL, 4+1 konutlar 180 bin TL ile 300 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Bütün bankalardan yüzde 30 peşinatla, 36 aya yüzde 0,99, 60 aya yüzde 1,20 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor. Peşinatlar 27 bin TL'den, aylık taksitler 1.500 TL'den başlıyor.

2010 Mart ayında teslim edilmesi planlanan Uğurlu Konakları'nda açık yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı devre güvenlik sistemi,...