20 / 04 / 2024

UğurluPark’ta 180 bin TL! Hemen teslim!

UğurluPark’ta 180 bin TL! Hemen teslim!

Uğurlu Park Evleri'nde satışı süren son daire 180 bin TL’ye satılıyor



Uğurlu İnşaat tarafından 2008 yılında temeli atılan UğurluPark projesinde konut teslimleri 2010 yılı başında başladı. Mimarsinan’da inşa edilen Uğurlu Park’ta toplam 45 konut bulunuyordu. Şu an satışı süren tek konut kaldı. 125 metrekarelik 2+1 dairenin fiyatı ise 180 bin TL olarak belirlendi. Firma ödeme koşullarıyla ilgili herhangi bir kampanya yapmıyor. Müşteriler diledikleri bankadan konut kredisi kullanabiliyor.

Uğurlu Park projesi 4 katlı 4 bloktan ve 6 dükkandan meydana geliyor. Uğurlu Park Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında ise açık yüzme havuzu, kapalı devre güvenlik sistemi, intercom sistemi, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

Mimarsinan Batıköy Mahallesi, Çarmıklı Caddesi'nde 9 bin 203 metrekarelik bir alana kurulan Uğurlu Park projesinin toplam inşaat alanı 11 bin metrekare.

Uğurlu Park Evleri'nde ayrıca sesli ve görüntülü intercom sistemi, Portmanto, Merkezi Uydu, Digitürk ve kablo TV alt yapısı, lüks daire giriş kapıları da mevcut.

0212 863 73 13

www.ugurluinsaat.com
[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön