28 / 03 / 2024

Ülgür Gökhan ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri buluşması

Ülgür Gökhan ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri buluşması

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirket!

Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklenirken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen şirketleri açıkladı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

Ülgür Gökhan ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri buluşması Haberi

Ülgür Gökhan ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri buluşması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesiş (ÇOMÜ) GSF Necip Fazıl Kısakürek Salonunda 8 Kasım 2019’da düzenlenen konferansa Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İmar ve Şehircilik Müdürü M. Kemal Albayrak, belediye personelleri, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı. ÇOMÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Arzu Başaran Uysal'ın açılış konuşmasını yaptığı konferans, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın öğrencilere Çanakkale Belediyesi çalışmaları hakkında yaptığı bilgilendirme ile devam etti. 

Tekirdağ Yeni İnan Gazetesi’nde yer alan habere göre, konuşmasına 8 Kasım Dünya Şehircilik Gününü kutlayarak başlayan Başkan Gökhan; “Kent ne demek? Kent demek, medeniyet demek. O medeniyetin sürdürülebilir ve sağlıklı olabilmesi için de bir takım şartlar var. Bu şartların başında da planlama gelir. Belediyemiz bünyesinde beş şehir planlamacımız var. Bir Başkan Yardımcımız, bir müdürümüz ve 3...