25 / 04 / 2024

Uludağ Geoteknik ve İnşaat adres

Uludağ Geoteknik ve İnşaat adres

Uludağ Geoteknik ve İnşaat Limited Şirketi, Salih Manav tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi, Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Özkaya ve Turgay Altay ortaklığında kuruldu.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Uludağ Üniversitesi Hastanesine 190 personel alınacak! İşte personel alım ve şartları!

Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını bildirdi. İşte Uludağ Üniversitesi personel alım detayları!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahne Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uludağ tarafından kuruldu.

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Türkiye’nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı arttı! İşte en çok araç ihracatı yapılan ülkeler...

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Türkiye'nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatının yılın ilk yarısında 2021'in aynı dönemine kıyasla yüzde 13,98 arttığını açıkladı. İşte en çok

Toprak Geoteknik İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Geoteknik İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da Alper Yücel tarafından kuruldu. 

Uludağ Geoteknik ve İnşaat adres Haberi

Uludağ Geoteknik ve İnşaat adres

Uludağ Geoteknik ve İnşaat Limited Şirketi, Salih Manav tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Uludağ Geoteknik ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri ile ilgili zemin etütleri yapmak, zemin güçlendirme, fore kazık, jet Grouting, çakma kazık ve ankaj imalatları, zemin ve kayalarda muhtelif enjeksiyon işleri yapmak, b-Temel etüt sondajları , temel kazıkları ve fore kazık temellerinin projelendirilmesi ve inşaatları  , sondajları  , arazi ve laboratuvar deneyleri, jeolojik ve jeofizik etütlerinin yapılması, teknik raporlarının hazırlanması, kontrolörlük, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri yapılması ve uygulanması , c- Modern geoteknik mühendisliği ile ilgili konulardaki teknolojilerinin uygulanmasını sağlamak, d- Ankrajlı ve ankrajsız fore kazık uygulamalarını yapmak,e- Kazık...