29 / 03 / 2024

Uluer Suit

Uluer Suit

GENYAP tarafından inşa edilen Kağıthane 7000 projesi 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Şehrin merkezinde konumlanan proje. 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşuyor.

Kağıthane Osmanpaşa Evleri'nde 450 bin TL'ye dubleks!

2010 yılında yapımına başlanan Kağıthane Osmanpaşa Evleri projesinde son iki konutun satışı devam ediyor

Osman Paşa Kağıthane Evleri'nde 450 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

3+1, 4+1 ve 4+1 çatı dublekslerinden meydana gelen Osman Paşa Kağıthane Evleri projesinde evler oturuma hazır durumda. Projede 3+1 daireler 450 bin TL'ye satılıyor

Kağıthane Osmanpaşa Evleri'nde 490 bin TL'ye 4+1!

GenYap tarafından inşa edilen Kağıthane Osmanpaşa Evleri'nde satılık bir adet 4+1 daire kaldı. Projedeki son 4+1 daire 490 bin liraya satılıyor

GenYap Osmanpaşa Evleri'nde 400 bin liraya 3+1!

GenYap tarafından Kağıthane'de yapılan Osman Paşa Konut Projesi'nde 3 oda 1 salon dairelerin minimum fiyatı 400 bin lira olarak belirlendi

GenYap Osmanpaşa Evleri'nde 490 bin liraya 4+1!

Levent'e, Mecidiyeköy'e ve şžişli'ye 10 dakika mesafede yer alan Osmanpaşa projesi GenYap imzası taşıyor. Projedeki evlerin yüzde 70'i satılmış durumda

Mavikapı Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavikapı Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yağış tarafından kuruldu.

Ozn Suit Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozn Suit Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Erdoğan tarafından kuruldu.

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Demir tarafından kuruldu.

Özel Hotel Suit Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Hotel Suit Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özel tarafından kuruldu.

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ümit Çakır ve Cenker Sülün ortaklığında kuruldu.

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Aslan tarafından kuruldu.

Suit Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Suit Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarıq N.F.A.L.R ve Wesam H.A.M. ortaklığında kuruldu.

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İstemkar tarafından kuruldu. 

Uluer Suit Haberi

Uluer Suit

Projede 90 metrekare ila 260 metrekare arasında değişen 2+1.3+1. 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor. Proje 2016'da teslim edilecek. GENYAP tarafından inşa edilen Kağıthane 7000 projesi 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Şehrin merkezinde konumlanan proje, 8 blokta toplam 122 adet daireden...