24 / 04 / 2024

Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarına katılan firmalar

Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarına katılan firmalar

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Seçimlerden sonra zamlar, vergi artışları, yeni vergiler ve kredi kartlarına sınırlamalar gelecek!

Yerel seçimler sonrasında neler olacağı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından bir bir açıkladı. İşte ayrıntılar...

İlk evini alacaklar yüzde 4 harç ödeyecek, ikinci ve üçüncü evde bu tutar katlanacak! Vatandaşlar ne diyor? 

Konut sektöründe hayata geçirilmesi planlanan yeni düzenlemelerden biri ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabında paylaştı.

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal tarafından kuruldu.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilfuza Khudoyberganova tarafından kuruldu.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Ezo Konaklama Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezo Konaklama Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Şenel Vurucu tarafından kuruldu.

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlarla tatil yapmak mümkün. Enuygun.com uygun fiyatlı bir yurt dışı tatillerini, konaklama ve yeme içme ücretlerinin ucuz olduğu, vize istemeyen ülkeleri bir araya getirdi.

Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarına katılan firmalar Haberi

Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarına katılan firmalar

Expo Center Hall 4 - 2B standında farklı ve modern çizgileri ile yeni sezona ait özel ürünlerini ve Seasons Koleksiyonunu tanıtan Porland, üretici kimliğinin yanı sıra Türkiye’nin her yerine hızlı servis ağına sahip toptan satış kanalı ile büyük ilgi gördü.


Porland’ın, ilk kez Anfaş Hotel Equipment Fuarında görücüye çıkardığı Seasons Serisi, doğadan gelen, kendiliğinden oluşmuş havası taşıyan natürel toprak tonlarının öne çıktığı, antik görünümlü desen uygulamalarından oluşuyor.


Turkuaz (sea spray), mercan (coral), grafit (graphite), kırmızı (magma), bej (oatmeal), taş (stone), buğday (wheat) renklerinden oluşan Seasons Koleksiyon, toplam yedi farklı renk seçeneği ile her mevsim sınırsız kombinasyon fırsatı sunuyor.


Hem ev hem de profesyonel kullanıcılara yönelik tasarlanan seride; çok amaçlı minimal tabaklar, farklı boylarda düz ve kayık tabaklar, pizza ve peynir tabakları, sosluklar,...