19 / 04 / 2024

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.



Expo Center Hall 4 - 2B standında farklı ve modern çizgileri ile yeni sezona ait özel ürünlerini ve Seasons Koleksiyonunu tanıtan Porland, üretici kimliğinin yanı sıra Türkiye’nin her yerine hızlı servis ağına sahip toptan satış kanalı ile büyük ilgi gördü.


Porland’ın, ilk kez Anfaş Hotel Equipment Fuarında görücüye çıkardığı Seasons Serisi, doğadan gelen, kendiliğinden oluşmuş havası taşıyan natürel toprak tonlarının öne çıktığı, antik görünümlü desen uygulamalarından oluşuyor.


Turkuaz (sea spray), mercan (coral), grafit (graphite), kırmızı (magma), bej (oatmeal), taş (stone), buğday (wheat) renklerinden oluşan Seasons Koleksiyon, toplam yedi farklı renk seçeneği ile her mevsim sınırsız kombinasyon fırsatı sunuyor.


Hem ev hem de profesyonel kullanıcılara yönelik tasarlanan seride; çok amaçlı minimal tabaklar, farklı boylarda düz ve kayık tabaklar, pizza ve peynir tabakları, sosluklar, çukur tabaklar, biftek tabağı, farklı boylarda sahanlar, kahvaltı tabağı ve ikram grubu ürünler yer alıyor.


Porland Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sibel Yazıcı, serinin ar-ge laboratuvarlarında test edildiğini ve dayanıklılığı arttırılmış alüminalı porselen yapısında ürettiklerini belirterek, Seasons Serisi ile ilgili ‘’Piyasada bulunan birçok renkli üründen en büyük farkı, tokluk ve çarpma dayanım açısından çok daha iyi yapıda olması. Yüzeyinde parlak reaktif sır özelliği bulunan serinin, her parçası tek tek el işçiliği ile hazırlandı.  Sırları lüster görünümlü  ve oldukça parlak olmasına rağmen kesinlikle Pb-Cd içermiyor‘’ dedi.


Sunumlarda şeflere ve işletmelere sağlayacağı ayrıcalık ve kolaylıklara ilişkinde bilgi veren Yazıcı, ‘’Sadece Seasons serimiz değil tüm Porland ürünlerimiz, kullanım şartları göz önünde bulundurularak tasarlanıyor ve üretiliyor dolayısıyla her ürün kendi kategorisinde önemli ayrıcalıkları hiç kuşkusuz sunuyor. Profesyonel kullanıcılarımızın, özellikle horeca kesiminin, kullanım sıklığı fazla olduğundan, güçlendirilmiş kenar yapısı ile çarpma ve darbelere dayanıklı olması önceliği vardır.  Seasons,  yapılacak servisin amacına uygun formda ve ölçüde, ergonomik, yüzey sertliği yüksek, kenar yapısı çarpma ve darbelere dayanıklı bir seridir. Kolay depolanabilmesi için istiflenebilir olması ve tedarik açısından devamlılığının olması birlikte çalıştığımız danışman şeflerimizin taleplerini en yüksek düzeyde cevap verecek şekilde deneyimlendi’’ dedi.


Porland 2016 yılında yurt içi fuarların yanı sıra yurt dışında da pek çok fuarda ziyaretçileri ile buluşacak.



Haber İstanbul Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Antalya'da 27'ncisi düzenlenen Hotel Ekipmanları Fuarı başladı. Bu yılki fuarda 18 bin metrekare alanda 410 firma ve 3 bin 500'e yakın marka yer alıyor. 


ANFAŞ Expo Centerda 13-16 Ocak tarihleri arasında düzenlenen 27nd Hotel Ekipmanları Fuarimn açılışı yapıldı. Açılış, Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, çeşitli kamu kurum temsilcileri ve turizm sektöründen isimlerin katılımıyla yapıldı. Fuara ilişkin bilgi veren ANFAŞ Genel Müdürü Alparslan Baki Ertekin, 13-16 Ocak tarihleri arasında açık kalacak fuarda 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde markanın sergilendiğini söyledi. Fuar süresince konaklama ve ağırlama sektörünün ihtiyaç duyacağı tüm ürün gruplarının sergileneceğini belirten Ertekin, her yıl yatırımcı ve otel yöneticilerinin yüksek katılımıyla yaklaşık 35 bin profesyonel ziyaretçinin geldiği fuarda, yurtdışı ve yurtiçinden profesyonel ziyaretçilerin ikili iş ilişkileri kurabileceği özel görüşmelerin de gerçekleştirdiğini söyledi.


SATIN ALMA HEYETYERİ 

Fuara Almanya, Azerbaycan, BAE, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Irak, İran, İtalya, Katar, Kazakistan, Kosova, KKTC, Makedonya, Mısır, Nijerya, Rusya, Suudi Arabistan, Tunus ve Ürdün'den satın alma heyetleri katılıyor. Ayrıca İtalya, Almanya ve Dubaiden temizlik ve otel ekipmanları firmaları ürünlerini ve hizmetlerini sergiliyor. 


ALTIN KEP YARIŞMASI 

Fuar kapsamında bu yıl Şefler Birliği'nin öncülüğünde 9'uncu kez Uluslararası Altın Kep Aşçı Yarışması düzenleniyor. İlk yıllarında 60 katılımcıyla bu yarışmanın başladığım belirten Şefler Birliği Başkam Fahri Telli, bu yıl yarışmacı sayısının 1500'e yaklaştığını ve 11 kategoride düzenlendiğini söyledi. 


YÖRESEL LEZZETLER 

Fuarda Türkiyedeki yöresel lezzetlerin öne çıkarılması, sektörde ve ülkede bu konuyla ilgili farkındalık yaratılması amacıyla Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu tarafından 'Geleneksel Yöresel Lezzetler Bululması' etkinliği de düzenleniyor. Fuar süresince Türkiye'nin farklı yörelerinden orijinal hazırlanmış ürünler doğal şekilleriyle sunulacak. Dk gün Doğu Anadolu, ikincin gün İç Anadolu, üçüncü gün Karadeniz, dördüncü gün de EgeAkdeniz ve Marmara lezzetlerinin sunumu olacak. Fuara katılan firmaların ürünleri kullanılarak bu yıl bir ilke daha imza atıldı. Antalya'nın önde gelen iç mimarları tarafından tamamen fuardaki ürünlerin kullanımıyla 'Hotel Design Show' etkinliği adı altında 10 farklı otel odası birebir proje olarak uygulandı. 1400 metrekarelik bölümde oluşturulan 10 farklı konseptteki otel odası tasarımları beğenilirken, bu yılki tema ise 'çiçek' olarak belirlendi.


İstanbul Gazetesi


Geri Dön