23 / 04 / 2024

27. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı

27. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Gayrimenkul sektörünün uluslararası pazarlara açılması için destek!

Ruhsar Pekcan, "Gayrimenkul, lojistik, gastronomi, perakende ve konaklama sektörlerimizin uluslararası pazarlara açılmasına ve bu pazarlarda rekabet gücü kazanarak kalıcı olmalarına yönelik harcamalara destek vermeyi sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye tapu kaydı sıralamasında dünyada 27. sıraya yükseldi!

Yatırım ortamının iyileştirilmesi çalışmalarında, uluslararası yatırımcılar tarafından referans kaynak olarak görülen "Dünya Bankası İş Ortamı 2020 Raporu"nda Türkiye, tapu kaydı sıralamasında 27. sıraya çıktı.

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı 27 Ağustos'ta açılacak!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Cityscape Riyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

Suudi Arabistan Krallığı, başkentte yapılacak yerel ve uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, finansörleri ve hükümet üst düzey yetkililerini bir araya getirecek Cityscape Rıyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor.

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Elektrikli ev aletleri sektörü denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Fakir Hausgeräte, yeni tasarım ürünleriyle 25 Eylül 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen, 27. Uluslararası Zuchex Fuarı 12. Hall’da yer alacak.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Uzay mimarisinin kalbi 15. Venedik Uluslararası Bienali'nde atacak!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Zeynep Oral bugünkü yazısında 28 Mayıs-27 Kasım tarihleri arasına düzenlenecek 15. Venedik Uluslararası Mimarlık Bienali'nden bahsetti. Oral, davetli olduğunu serginin detaylarını paylaştı.

MESA'ya Ankara Uluslararası Film Festivali’nden sponsorluk plaketi!

İnşaat ve konut sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürecek.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Şişecam Düzcam Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor konferansı 27 Nisan!

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, her yıl 27 Nisan tarihinde tüm dünyada gürültüye dikkat çeken Uluslararası Gürültü Farkındalığı Günü kapsamında ünlü mimarlarla ‘Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor’ konferansında bir araya gelecek.

27. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı Haberi

27. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı

Expo Center Hall 4 - 2B standında farklı ve modern çizgileri ile yeni sezona ait özel ürünlerini ve Seasons Koleksiyonunu tanıtan Porland, üretici kimliğinin yanı sıra Türkiye’nin her yerine hızlı servis ağına sahip toptan satış kanalı ile büyük ilgi gördü.


Porland’ın, ilk kez Anfaş Hotel Equipment Fuarında görücüye çıkardığı Seasons Serisi, doğadan gelen, kendiliğinden oluşmuş havası taşıyan natürel toprak tonlarının öne çıktığı, antik görünümlü desen uygulamalarından oluşuyor.


Turkuaz (sea spray), mercan (coral), grafit (graphite), kırmızı (magma), bej (oatmeal), taş (stone), buğday (wheat) renklerinden oluşan Seasons Koleksiyon, toplam yedi farklı renk seçeneği ile her mevsim sınırsız kombinasyon fırsatı sunuyor.


Hem ev hem de profesyonel kullanıcılara yönelik tasarlanan seride; çok amaçlı minimal tabaklar, farklı boylarda düz ve kayık tabaklar, pizza ve peynir tabakları, sosluklar,...