19 / 04 / 2024

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.



Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle bu yıl 27.’si gerçekleştirilecek olan  Ankara  Uluslararası Film Festivali’nin merakla beklenen “Hamlet Filmleri” seçkisine Akfen İnşaat’ın Ankara’ya değer katan projesi İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Film Festivali’nin dikkat çekici bölümlerinden birisi olan “Dünyada Çürümüş Bir Şeyler Var!” başlıklı Hamlet seçkisinde, 6 ülkeden 6 film ile çok özel bir gösterim de yer alıyor. Tüm dünyada Sherlock dizisiyle tanınan Benedict Cumberbatch’in, Londra Barbican Center’da sahnelediği ve performansı hafızalara kazınan Hamlet tiyatro gösterisi, beyazperdeden izlenebilecek.



Festival öncesi kısa bir değerlendirme yapan Akfen İnşaat ve Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, “Akfen İnşaat olarak bizler ülkemize değer katan projelerimizin yanı sıra sanatın ve sanatçının desteklenmesi adına Ankara Uluslararası Film Festivali gibi son derece değerli organizasyonlara da sponsor olmayı görev biliyoruz. Öyle inanıyoruz ki, sponsorluk desteği sağladığımız Hamlet Filmleri seçkisi festival katılımcıları için bu yıl unutamayacakları bir deneyim olacak. Akfen İnşaat önümüzdeki dönemde de sanatın ve sanatçının desteklenmesi adına toplumsal sorumluluğunu yerine getirmeye devam edecektir” diye konuştu.


Bu yıl teması ‘Bakış ve Ses’ olarak belirlenen 27. Ankara Uluslararası Film Festivali Büyülü Fener, Goethe Enstitüsü, Tilki Sanat Galerisi salonlarında 28 Nisan-08 Mayıs tarihleri arasında izleyicilerle buluşacak. 



Geri Dön