20 / 04 / 2024

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Elektrikli ev aletleri sektörü denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Fakir Hausgeräte, yeni tasarım ürünleriyle 25 Eylül 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen, 27. Uluslararası Zuchex Fuarı 12. Hall’da yer alacak.




Nesillerdir güvenilir Alman teknolojisini evlere taşıyan Fakir Hausgeräte, 27.si düzenlenen Uluslararası Zuchex Fuarı’nda yeni ürünleri Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi, Veyron Turbo XL Elektrikli Süpürge ve teknoloji harikası Fakir Sky Serisi Ütüleri ile 2017’ye iddialı bir giriş yapmak için hazırlanıyor.




Geleneksel Türk Kahvesi Fakir Hausgeräte Teknolojisinden Süzülüyor…



Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında Fakir’in Ar-Ge ve Ürün yönetimi departmanının titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda ortaya çıkardığı Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi dikkat çekiyor. Geçmişten günümüze güven, dostluk, paylaşım duygusunun simgesi olan ve pişirme tekniği ile dünyada markalaşmış tek kahve olan Türk Kahvesi Fakir Hausgeräte’nin üstün teknolojisi ile evlerdeki yerini alıyor.



Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Fakir Kaave, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesiyle ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabilen Fakir Kaave, hızıyla olduğu kadar iddialı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Fakir’in konsept renk serilerine uyumlu olarak, Violet, Rouge, Rose, Mat Kahve ve Beyaz alternatifleriyle beş farklı renkte tasarlandı.




Performans ve Kaliteden Vazgeçemeyenlere: Veyron Turbo XL



Performans tutkunlarının vazgeçilmezi Veyron’un genişletilmiş hazneli yeni modeli Fakir Veyron Turbo XL da fuarda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor. Elektronik ayarlanabilir vakum gücüyle tüm zeminlerde üstün temizlik imkanı veren Veyron Turbo XL, 2 litre kapasiteli toz haznesiyle de uzun süreli kullanım sağlıyor. Cyclone ve kaset filtresi ile toz torbası derdini ortadan kaldırırken, H.E.P.A 13 filtresiyle havada bulunan partikülleri arındırabilme özelliği evinizi tozdan arındırıyor. Park pozisyonu ve otomatik kablo sarıcısıyla evlerde yer kaplamayan ergonomik yapısı dikkat çekiyor.




Son Teknoloji Ütüler: Fakir Sky Serisi


Üstün teknoloji, kaliteli malzeme ve estetik tasarımı bir arada sunan, Fakir Hausgeräte’nin Sky Serisi ütüleri, ütü yapmayı zevkli ve pratik hale geliyor. Güvenilir Alman teknolojisiyle tasarlanan Fakir Sky Serisi ütüler; Skyfall, Skyjet ve Skygo modellerinden oluşuyor.



Geniş su tankı kapasiteli ütüler, kendi kendini temizleme ve kirece karşı koruma özelliğiyle uzun süreli kullanım sağlıyor. Ayarlanabilir buhar özelliği ve dikey buhar çıkışı sayesinde tüm kumaşlarda kolay ütü yapma imkanı veriyor.



Skyfall premium double seramik taban özelliğiyle öne çıkarken, nano seramik tabanlı Skyjet ise kullanım kolaylığı sağlayan 3 m güç kablosu ve boş su tankı ikaz ışığı özelliğiyle dikkat çekiyor. Otomatik kapanma özeliği sayesinde olabilecek yanma durumlarına karşı güvenli kullanım sağlıyor.


Geri Dön