20 / 04 / 2024

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.



Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak. Aynı zamanda dünyaca ünlü şef Fabrizio Sangiorgi de fuar boyunca Silverline Ankastre standının konuğu olarak ziyaretçileri eşsiz lezzetler ve şovlarla buluşturacak. 


Hem yurtdışında hem yurtiçinde sektör büyümeye devam ederken, dünyada Türk malı imajını yükselten Silverline, pazar payını yükseltme noktasında etkili olacak önemli uluslararası organizasyonlara katılmaya devam ediyor. Global markaların en yeni teknoloji ve tasarımları ile kıyasıya yarıştığı ve gövde gösterisine dönüştürdüğü Living Kitchen bu organizasyonlardan biri... Her yıl sektörün yakından takip ettiği, global markaların yer aldığı ve yoğun ziyaretçi ilgisinin yaşandığı Living Kitchen'da yerini alan Silverline, uluslararası ödüllerle tasarım ve teknolojisini tescillediği ürün gamını 275 metrekare alanda kurulacak standında dünyanın dört bir yanından gelen profesyonellere ve kullanıcılara tanıtacak. Stantta kurulacak şov mutfağında dünyaca ünlü şef, Fabrizio Sangiorgi Silverline ürünleri ile ziyaretçilere lezzet şöleni yaşatacak. 


“2016/2017 yılının en iyi ürünü” Flow-in standın baş aktörü…

Silverline standında markanın tasarım felsefisini bütünü ile gözler önüne seren ve daha kullanıcısı ile buluşmadan uluslararası arenada birçok önemli ödül alan "Flow-in" ziyaretçilerle buluşacak. Tek gövdede buluşan ocak ve davlumbazın mükemmel birleşimi ile maksimum performans gösteren Flow-in, mutfaklarda yeni bir trendin baş aktörü… Dünyadaki en yeni ankastre teknolojisine sahip Flow-in, Plus X Awards tarafından kullanım kolaylığı, fonksiyonellik, yüksek kalite ve tasarım alanında 4 ayrı ödüle layık görülürken “2016/2017 yılının en iyi ürünü” ödülü ile de başarısını taçlandırdı. Ayrıca yine uluslararası ödüller ile dünya ankastre pazarında ciddi satış performansı sergileyen Pop-out ve Slide-down  modellerinin de yer alacağı fuarda marka, gerek tasarımları ve teknolojisi gerek geniş ürün gamı ile dünya devleri ile rekabetini yükseltecek. 


Dünya havalandırma ürün grubunda yaklaşık yüzde 4 pazar payı…

Kurulduğu 1994 yılından bu yana dünya markası olma vizyonu ile hareket eden marka, uluslararası fuarlarda karşılaştığı yoğun ilgiyi aktif ticarete hızla dönüştürüyor. Bugüne kadar Avrupa’da toplam 18 uluslararası fuara katılan Silverline, 14 yılda 1900 m2 alanda ürünlerini sergiledi. Güçlü üretim alt yapısı ve robotik teknolojilerle tasarım odaklı, çevreci ve yenilikçi ürünler geliştiren Silverline, katma değeri yüksek üstün teknolojiye sahip ürünleri ile ülke ekonomisine de katkı sağlıyor. İç pazarda ilk 5 marka arasında yer alırken, global ligde de dünya devi markalarla rekabet eden Silverline, Dünyada 73 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Yurtdışında 4000’den fazla satış noktasından tüketiciye ulaşan marka, üretim adedi ile Avrupa'nın 5, dünyanın 10 büyük üreticisi arasında yer alırken dünya havalandırma ürün grubunun ise yaklaşık yüzde 4 ‘ünü elinde bulunduruyor. Birçok ülkede önemli pazar paylarına sahip olan marka, dünyada 39 ülkede kendi markasıyla satış faaliyetlerini sürdürüyor. Danimarka, Almanya ve Fransa lokomotif ülkeleri arasında… 


Bilgi için: www.silverline.com



Geri Dön