19 / 04 / 2024

Umbrella Holdings S.A.R.L

Umbrella Holdings S.A.R.L

Numara 9 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Umbrella Holdings S.A.R.L tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Ofis Park'ta kuruldu.

Numara 5 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 5 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Umbrella Holdings S.A.R.L tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Üsküdar, Altunizade'de kuruldu.

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 4 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Umbrella Holdings S.A.R.L. tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Şişli, Ayazağa'da kuruldu.

Şubat'ta açlık sınırı 19 bin TL'ye dayandı, yoksulluk sınırı 52 bin 375 TL oldu!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu açlık-yoksulluk sınırını açıkladı. Buna göre, Şubat 2024'te açlık sınırı 18 bin 973 liraya, yoksulluk sınırı ise 52 bin 375 liraya ulaştı. 

Yeni yılın ilk ayında açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporunda yer alan rakamlara göre; Ocak 2024'te Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı ise 51 bin 998 Türk Lİrası olarak belirlendi. 

Ocak'ta açlık sınırı 15 bin 48 TL'ye, yoksulluk sınırı 49 bin 19 TL’ye çıktı!

Türk-İş tarafından yapılan hesaplamaya göre Ocak 2023'te açlık sınırı 15 bin 48 TL'ye, yoksulluk sınırı 49 bin 19 TL’ye çıktı. İşte ayrıntılar...

Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

KAMU-AR tarafından yapılan araştırmaya göre, başkent Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin ocak ayındaki açlık sınırı 17 bin 442 TL şeklinde olurken, 17 bin 2 TL olan asgari ücreti de geride bıraktı. Araştırmaya göre, yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 TL'ye çıktı.

Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor! Sıfır araçlarda yeni yıl fırsatı! 

Sıfır araç alacaklar için dev kampanya başladı. Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor. İşte kampanyanın ayrıntıları ve Dacia 11 Ocak 2024 fiyat listesi...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Kasım ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 14 bin 25 TL oldu!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), kasımda 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcaması tutarını ifade eden açlık sınırının 14 bin 25 TL olduğunu açıkladı. 

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu açıkladı! Açlık sınırı 15 bin 548 lira...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamaya kapsamında yer alan verilere göre, kasım ayında açlık sınırı 228 lira daha fazlalaşarak 15 bin 648 liraya kadar çıktı. Yoksulluk sınırı da 1187 lira yükselerek ve 45 bin lirayı geçtiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Açlık sınırı 13 bin TL'ye, yoksulluk sınırı 45 bin TL'ye dayandı! 

BİSAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim 2023 itibarıyla açlık sınırı 13 bin liraya dayandı. Yoksulluk sınırı ise bir ayda 1095 lira birden arttı ve 44 bin 718 liraya ulaştı. İşte o rakamlar...

Türk-İş resmen açıkladı: Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) tarafından ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı rakamları açıklandı. Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı. İşte 2023 Ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı...

BİSAM: Yoksulluk sınırı 43 bin 623 TL, açlık sınırı 12 bin 612 TL!

BİSAM tarafından açıklanan son dakika verilere göre 4 kişilik bir aile için açlık sınırı eylülde 12 bin 612 lira, yoksulluk sınırı ise 43 bin 623 lira oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Umbrella Holdings S.A.R.L Haberi

Umbrella Holdings S.A.R.L

Numara 9 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Umbrella Holdings S.A.R.L tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Numara 9 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu;İş merkezi (ofis) kurmak işletmek, diğer Regus grup şirketlerinin faaliyette bulunacakları iş merkezleri için uygun alanlar bulmak, bu alanlar için kira sözleşmeleri akdetmek, gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekretarya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks ve benzeri hizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak, hazır yemek servisi temin etmek, toplantı salonlarını konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinlikler için tahsis etmek ve ayrıca şirketin amacına yönelik olarak söz konusu hizmetler için personel eğitim programları hazırlamak ve uygulamak, ve...