29 / 03 / 2024

ümitköy teona iletişim ankara teona ümitköy iletişim

ümitköy teona iletişim ankara teona ümitköy iletişim

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Teona Konutları Kartallar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede satışlar Mart sonunda başlayacak. İşte Teona Ümitköy Evleri fiyatlar...

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Ümitköy Teona Evleri satış fiyatları!

4 blok şeklinde yükselen Ümitköy Teona Evleri 570 daireye yer veriliyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Ümitköy Teona Evleri satış fiyatları...

Ümitköy Teona ödeme bilgisi!

Ümitköy Teona projesinde toplamda 570 daire dizayn edildi. Ümitköy Teona ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Ümitköy Teona Evleri satış ofisi!

Ümitköy Teona Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teona Evleri Ümitköy projesi 4 blokta 570 konuttan meydana geliyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Evim Yüksekdağ iletişim!

Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

ümitköy teona iletişim ankara teona ümitköy iletişim Haberi

ümitköy teona iletişim ankara teona ümitköy iletişim

Teona Ümitköy Evleri fiyatlar bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. 4 blok olarak tasarlanan proje 197 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Ankara Ümitköy bölgesinde hayata geçirilen Teona Konutları daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Projenin 17 bin metrekaresi park alanından oluşuyor.


Teona Ümitköy güncel fiyat listesi için TIKLAYIN


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Ankara Teona Ümitköy'de satışlar Mart ayı sonunda başlayacak. Projenin sosyal alanları arasında; sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, resepsiyon ve otopark bulunuyor.


Teona Ümitköy Evleri fiyatlar!

1+1 daireler 296 bin TL'den, 

2+1 daireler 328 bin TL'den başlıyor. 


Ankara Teona iletişim

Web adresi: http://teona.com.tr

Telefon: 0 (312) 235 10 10

Özge...