16 / 04 / 2024

Ümraniye Asil Park satılık

Ümraniye Asil Park satılık

Asil Park nerede? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. Daire fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteren Asil Park, Ümraniye'de 9 ve 16 katlı 2 blok olarak yükseliyor...

Ümraniye Asil Park ödeme planı!

Ümraniye Asil Park ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde fiyat bilgileriyle birlikte yer alıyor

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Ümraniye Esenkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Esenkent Mahallesi, 473 ada park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye İnkılap Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 2079 adanın park ve otopark tescilli kısmı ile 1832 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Murat Kurum: 81 ilde yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Ümraniye’de park sıkıntısını çözmek amacıyla inşa edilecek üç katlı zemin altı otopark projesinin temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla düzenlendi. 

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ümraniye’ye spor köyü müjdesi!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada önceliklerinin, ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat olacağını söyledi. Yıldırım, “İlçede yaşayanlara hizmet verecek çok büyük bir ‘Spor Köyü’ de kuracağız” dedi.

Ümraniye Asil Park satılık Haberi

Ümraniye Asil Park satılık

Anadolu Yakası Ümraniye'de Asil İnşaat imzası ile konumlandırılan Asil Park, 2 blokta toplam 89 adet konuttan oluşuyor. Projedeki dairelerin tümü 2+1 olarak tasarlandı.


Asil Park nerede?


Asil Park Ümraniye ulaşımolarak Buyaka AVM, Meydan AVM ve İkea gibi alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alıyor. Proje toplu taşıma duraklarına ise 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Konut büyüklükleri 85 metrekare ile 92 metrekare arasında değişen Asil Park Projesi ödeme planı kapsamında, peşin yapılan ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Minimum yüzde 25 peşinat verilen projede kalan tutar banka kredisi ile 120 aya kadar  taksitlendirilebiliyor.


Asil Park nerede?


Asil Park Ümraniye adres : Asil Park satış ofisi adres: Reşitpaşa Cad. No:10/5  Ümraniye / İSTANBUL 


Asil Park nerede? sorusuna detaylı yanıt için;


Asil Park iletişim 

Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: