29 / 03 / 2024

Ümraniye S(!)mart City ne zaman teslim

Ümraniye S(!)mart City ne zaman teslim

SiYapı ve Şua İnşaat imzası taşıyan Ümraiye S(!)mart City'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ümraniye S(!)mart City'de yüzde 1 KDV ile faizsiz ödemeler!

SiYapı ve Şua İnşaat tarafından inşa edilen projede daire alanları 57 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 2016 yılında teslimlerin yapılması planlanan S(!)mart City Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alıyor.

Ücretli çalışan sayısı Mart 2023'te yüzde 6,5 yükseldi! En yüksek artış hangi sektörde oldu? 

Mart 2023'te ücretli çalışan sayısı sanayi sektöründe senelik bazda yüzde 3,4, inşaat sektöründe yüzde 16,6 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 6,6 yükseliş gösterdi. 

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Ford'un yeni Kuga'sı Mart ayında zam yapıldı mı? Ford Kuga 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Kuga'nın en büyük özelliği, şık ve sportif tasarımı, geniş iç hacmi ve güçlü performansa sahipi olan Kuga, Acil Durum Freni, Geri Görüş Kamerası ve Park Yardımcısı gibi. Ayrıca, Kuga'nın elektrikli hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de göz dolduruyor. İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

‘EYT’de emekli sayısı Mart'ta yarıya düşebilir’ iddiası!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kanun teklifindeki ‘kademelendirme’ vurgusunun, Mart ayında EYT emekli sayısını, daha önce açıklanan 2,2 milyonun yarısına düşürme olasılığını da gündeme getirdiği iddia edildi. Peki nasıl mı? İşte ayrıntılar...

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Angel Luıs Martınez Gomez ve F.Antonıo Ubeda Garcıa ortaklığında kuruldu.

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu.

Ücretli çalışan sayısı 13 milyonu geçti!

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,5 arttı.

Türkiye'de vergi mükellefi sayısı 11,5 milyona yaklaştı!

Türkiye'de vergi mükellefi sayısı, Mart 2020 itibarıyla geçen senenin aynı ayına göre 371 bin 439 kişi artarak 11 milyon 447 bin 535 olarak kayıtlara geçti.

1915 Çanakkale Köprüsü Mart 2022'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü Lapseki şantiyesinde açıklamalarda bulundu. Turhan, köprünün 2022 Mart ayında açılmasının planladığını belirtti... 

Emlakkulisi.com Similarweb'e göre Mart'ta 3 milyonu geçti!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Mart'ta 3 milyonu geçti. Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı kendisinden sonra gelen 10 sitenin toplamının neredeyse 1.5 katı...

Ümraniye S(!)mart City ne zaman teslim Haberi

Ümraniye S(!)mart City ne zaman teslim

Fiyatların 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ümraiye S(!)mart City Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Kişiye özel ödeme seçenekleri sunan S(!)mart City Ümraniye Konutları'nda dairelerin alanları 57 metrekareden ile 157 metrekare arasında değişiyor.


SiYapı ve Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Ümraniye S(!)mart City'de 1+1 daireler 57 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2+1 daireler 105 metrekare ile 107 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 3+1 daireler ise 157 metrekareden oluşuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen S(!)mart City Ümraniye Konutları'nda oyun alanları, sauna, çocuk havuzu, fitness center, yüzme havuzu, lobi alanları gibi ortak alanlar bulunuyor.


S(!)mart City Ümraniye adres: 

Finans Merkezi Bölgesi Site Mah. Yahya Kemal Cad. No:3 Ümraniye – İstanbul


S(!)mart City Ümraniye iletişim bilgileri

Tel : 0216...