27 / 04 / 2024

Ford'un yeni Kuga'sı Mart ayında zam yapıldı mı? Ford Kuga 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

 Ford'un yeni Kuga'sı Mart ayında zam yapıldı mı? Ford Kuga 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Kuga'nın en büyük özelliği, şık ve sportif tasarımı, geniş iç hacmi ve güçlü performansa sahipi olan Kuga, Acil Durum Freni, Geri Görüş Kamerası ve Park Yardımcısı gibi. Ayrıca, Kuga'nın elektrikli hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de göz dolduruyor. İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi



Yeni Ford Kuga SUV, ABD'de alternatif bir isimle piyasaya çıktı: Passage Departure. Bu yeni model, canlandırılmış bir plan ve en son ivonasyonları getirecek olan ve Kuga makyajından neler bekleyebileceğimizi gösteriyor.

Güncellenen Kuga - ABD pazarı için Departure rozeti - Passage'ın "Mavi Oval" logosuyla çıkan ve revize edilmiş bir ızgarayı birbirine bağlayacak. Aynı şekilde 2023 için yeni olan, en tepe noktasına, birkaç elden geçirilmiş fara çarpan bir Driven ışık çubuğu.

Geçmişte olduğu gibi, yenilenen Kuga, daha kaba bir görünüm vermek için arka kısmı boyunca plastik gövde kaplamasına sahip olacak - bunlar muhtemelen ST-Line modelleri için gövde renginde boyanacak ve zorlu Dynamic araçlar için karanlıkta bırakılacak. Yüz germe aynı şekilde birkaç yeni kombinasyon tekerlek planının yanı sıra bir grup sessizce geliştirilmiş Drove arka lambaları sunacak şekilde ayarlandı.

Ford Kuga, Amerikan otomobil üreticisi Ford Motor Company tarafından üretilen kompakt bir crossover SUV'dur. İlk olarak 2008'de tanıtıldı ve şu anda 2019'da piyasaya sürülen üçüncü neslinde.

 Ford un yeni Kuga sı Mart ayında zam yapıldı mı? Ford Kuga 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Kuga, hibrit aktarma organları da dahil olmak üzere çeşitli benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Ayrıca şeritten ayrılma uyarısı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve otonom acil frenleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleriyle birlikte gelir. Ayrıca geniş iç hacmi ve geniş bagaj hacmiyle Kuga, aileler ve geniş depolama alanına sahip bir araca ihtiyaç duyanlar için pratik bir tercih.

Ford Kuga, dünya çapında çeşitli pazarlarda farklı isimler altında satılmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'nde Ford Escape olarak bilinirken, Avrupa'da Ford Kuga olarak satılmaktadır. Kuga, performansı, kullanımı ve pratikliği nedeniyle otomotiv gazetecilerinden olumlu eleştiriler aldı.


Geri Dön