26 / 04 / 2024

Kia yeni Cerato'ya Mart ayında zam yapıldı mı? İşte 08 Mart  2023 fiyat listesi

Kia yeni Cerato'ya Mart ayında zam yapıldı mı? İşte 08 Mart  2023 fiyat listesi

Kia Cerato güçlü motor seçenekleri ve sürüş özellikleriyle birlikte yüksek donanım seviyeleri sunmasıdır. Cerato, birçok modern teknolojik özelliğe sahiptir ve bu özellikler sürüş deneyimini daha konforlu hale getirir. İşte 08 Mart  2023 fiyat listesi



 

Kia Cerato, Güney Koreli otomobil üreticisi Kia Motors tarafından üretilen kompakt bir sedan araçtır. İlk olarak 2003 yılında piyasaya sürülen Cerato, Forte olarak da bilinir.

Cerato, modern tasarımı, konforlu sürüşü ve yüksek donanım seviyeleri ile dikkat çeker. İç mekanı ferah ve kullanışlıdır. Ayrıca, Cerato, güçlü motor seçenekleri, düşük yakıt tüketimi ve iyi sürüş özellikleri ile de bilinir.

Kia Cerato, standart olarak bir dizi ileri güvenlik özelliği ile birlikte gelir. Bu özellikler arasında çarpışma önleme, şerit takip uyarısı, adaptif hız sabitleyici ve otomatik acil frenleme gibi özellikler yer alır. Bunlar, sürüş güvenliğini artırmak için tasarlanmıştır.

Kia yeni Cerato ya Mart ayında zam yapıldı mı? İşte 08 Mart  2023 fiyat listesi

Cerato, modern tasarımı ve pratikliğiyle, aileler ve genç sürücüler tarafından tercih edilen bir araçtır.
Sport'a geçiş  17 inç alaşım jantlar, dahili uydu navigasyonlu daha büyük 10,25 inç dokunmatik ekran (ancak yalnızca kablolu Apple CarPlay ve Android Auto), 
DAB dijital radyo, suni deri ekler. kırpılmış direksiyon simidi, otomatik yukarı/aşağı sürücü camı ve daha fazlası.

Kia yeni Cerato'ya Mart ayında zam yapıldı mı? İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön