25 / 04 / 2024

Subaru Solterra bu ay 32 bin TL zamlandı! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Subaru Solterra bu ay 32 bin TL zamlandı! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Subaru 2023 Ocak ayı fiyat listesini yayımladı. Markanın Solterra modeline  32 bin TL civarında zam geldiği görüldü. Peki Subaru Solterra ne kadar oldu?  İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...



Subaru da yeni yıla zamla girdi. Markaya ait Solterra modelinin fiyatı da arttı. Peki yaklaşık 32 bin TL zamlanan Subaru Solterra'nın güncel satış fiyatı ne kadar oldu? İşte Subaru Solterra, 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Subaru’nun elektrikli SUV otomobili olan Solterra, tercih eden sürücülerin karşısına yüzde 120 daha sağlam bir gövde yapısıyla çıkıyor. Her biri 80 kW güce sahip biri önde diğeri arkada yer alan iki adet elektrikli motoru bulunan Solterra, motorların düşük hızlardan, yüksek oranda tepkiyle maksimum tork üretme yeteneği sayesinde daha güçlü hızlanma ve çok iyi bir yol tutuşu sunuyor.

Solterra’nın 71.4 kWs kapasiteli bataryası ile sürüş menzili 466 km’ye kadar çıkıyor. Aracın enerji tüketimi ise 16.0 kWs/km olarak açıklandı. 

Subaru Solterra bu ay 32 bin TL zamlandı! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Solterra’da iki farklı sürüş modu bulunuyor.  Power modunda daha hızlı ve keyifli bir sürüş sunuluyor. Eco modunda ise daha az güç tüketimi ve ekonomik menzil kullanımı hedef alınıyor.

Ön bölümde bulunan ve Subaru markasını simgeleyen elektrikli araçlara özgü kapalı altıgen ön panjur ilk bakışta dikkat çekiyor. Subaru Solterra almak isteyenlere 7 farklı renk seçeneği sunuluyor. 

Subaru Solterra’da güvenlik sürüş için birçok donanım yer alıyor. Araç park halindeyken arka kısımda bulunan radarlar arka yandan yaklaşan araçları veya bisikletlileri algılayarak yan aynalarda bulunan uyarı ışığı ile sürücüyü doğabilecek bir çarpışmaya karşı önceden uyarıyor.

Peki Subaru Solterra 2023 Ocak ayında kaç TL'den satılıyor? İşte Subaru Solterra'nın paylaşılan güncel fiyat listesi...


Geri Dön