26 / 04 / 2024

Volkswagen Crafter modellerinin fiyatları Ocak  ayında ne kadar oldu? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Volkswagen Crafter modellerinin fiyatları Ocak  ayında ne kadar oldu? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Volkswagen, Ocak ayı fiyat listesini yayımladı. Markanın tutulan ticari araçlarından birisi olan Crafter modellerinin fiyatları da belli oldu. Peki Volkswagen Crafter Servis ve Crafter Panel Van ne kadar, kaç TL oldu? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...



Volkswagen Crafter konforlu, güvenli ve mutlu yolculuklar yapmak için özel olarak tasarlandı. Gece mükemmel görmeyi, gündüz ise diğer sürücüler tarafından kolayca fark edilmeyi sağlayan LED farları, Crafter’ın şık tasarımıyla bir araya geldi. Ekstra uzun şasili modellerde bulunan köşe aydınlatmalı ön sis farları dönüşlerde görüş açısını genişletirken bir taraftan da Crafter’ın etkileyici yüzünü ortaya çıkardı. 

Volkswagen Crafter'te opsiyonel olarak ilave edilebilen, yeni 8 inçlik dokunmatik ekran bulunuyor.

Segmentinde yalnızca Crafter'de bulunan 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü vites seçeneği, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişleri ile konfor dolu bir yolculuk sunarken ayrıca yakıt tasarrufu ve hızlı ivmelenme sağlıyor.

Yokuş yukarı kalkış sırasında, gaz pedalına yeteri kadar basılıncaya kadar sistem, aracı yerinde tutarak geri kaydırmaya engel oluyor. Crafter, rampa çıkış kapasitesiyle en dik rampaları bile zorlanmadan çıkabiliyor.

Peki Volkswagen Crafter'in teknik özellikleri neler? İşte Volkswagen Crafter teknik özellikleri ve 21 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön