26 / 04 / 2024

Kia Sorento Haziran fiyatları resmen belli oldu! Sakın kaçırmayın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento Haziran fiyatları resmen belli oldu! Sakın kaçırmayın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento, performansından tasarımına, konforundan ayrıntılarında gizli gücüne kadar benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Peki Kia Sorento Haziran 2022 fiyatları ne kadar? Kia Sorento fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...



Kia Sorento, Napa deri döşemeli ve ısıtma-soğutmalı ön koltuklara sahip. Bu koltuklarla hem sürücüye hem de yolculara konforlu bir seyahat imkanı sunuyor. Sorento, performansından tasarımına, konforundan ayrıntılarında gizli gücüne kadar benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

6 İleri Otomatik vitesiyle dikkat çeken Kia Sorento, güçlü dış tasarımı, kör nokta görüntüleme asistanı, elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı, dur ve kalk özellikli akıllı hız sabitleme kontrolü ve şerit takip asistanı gibi özellikleriyle sürücülerin kalbini çalıyor.

Kia Sorento Haziran fiyatları resmen belli oldu! Sakın kaçırmayın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...Kia Sorento, Siyah, İnci Beyaz, Saten Gri, Metal Gri, Platinyum Gri, Mineral Mavi, Gravity Mavi, Runway Kırmızı ve Essence Kahverengi olmak üzere 9 farklı renk seçeneğiyle alıcıların beğenisine sunuluyor. 
 
5 ve 7 kişilik farklı gösteren kapasitesiyle Kia rahatlığını en üst seviyede sağlayan Yeni Sorento; 10,25 inçlik multimedya ekranıyla sürüş keyfini de artırıyor. Kia Sorento, sürüş modu seçimi, elektrikli panoramik cam tavanı ve ambiyans aydınlatmasıyla ön plana çıkıyor. 

Peki Kia Sorento Haziran 2022 fiyatları ne kadar? Kia Sorento fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön