25 / 04 / 2024

Kia Sorento kaç lira

Kia Sorento kaç lira

Kia Sorento, performansından tasarımına, konforundan ayrıntılarında gizli gücüne kadar benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Peki Kia Sorento Haziran 2022 fiyatları ne kadar? Kia Sorento fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento Mayıs 2022 fiyatları belli oldu! Her açıdan üstün Yeni Sorento! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento, performansından tasarımına, konforundan ayrıntılarında gizli gücüne kadar benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Peki Kia Sorento Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? Kia Sorento fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento’nun yeni fiyatı açıklandı! Sorento’nun yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tüm modellerinin güncel fiyat listesini tek tek paylaşan Kia, son olarak, Sorento modelinin de yeni fiyatını paylaştı. Sorento’nun güncel fiyat listesine bakıldığında Kia’nın bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Sorento’ya tam 70 bin TL indirim geldi! İşte Sorento’nun yeni fiyatı...

Kia, eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini paylaştı. Paylaşılan listelere bakıldığında Sorento modeline tamı tamına 70 bin TL indirim geldiği görüldü.

Kia Sorento’ya sadece bir ayda tamı tamına 150 bin TL zam geldi! Sorento’nun yeni fiyatı akılları baştan alacak!

Kia’nın efsanevi modellerinden Sorento’ya ağustos ayı kapsamında tam 149 bin 895 TL zam geldiği öğrenildi. Kia tarafından yapılan açıklamada Sorento’nun fiyat listesinin güncellendiği ve güncel fiyat listesinin resmi internet sitesinde yayımlandığı ifade edildi.

Kia Sorento’ya dudak uçuklatan iki zam birden! Önce 95 bin TL, şimdi de 50 bin TL!

Kia, temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı açıklama ile Sorento modeline tam 95 bin TL zam yaptığını duyurmuştu. Kia tarafından yapılan yeni açıklamada Sorento’ya 50 bin TL’lik bir zam daha yapıldığı açıklandı.

Tasarım ödüllü Kia Sorento’ya tam 95 bin TL zam geldi! Zam sonrası Sorento’nun fiyatı dudak uçuklattı!

Temmuz ayına girer girmez Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Sorento’nun da yeni fiyatı açıklandı ve Sorento’ya geçen aya göre tam 95 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Tarz, kullanışlılık, güvenlik ve konforu buluşturan Kia Sorento’ya tam 140 bin TL zam geldi!

Kia, Sorento modelinin yeni fiyat listesini takipçileriyle paylaştı. Kia Sorento’ya haziran ayı kapsamında tam 140 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 14 Mart 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento, geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve standart özelliklerinin uzun listesiyle bilinen popüler bir aile SUV'sidir. İlk olarak, geniş aileleri  ve ihtiyaç duyulan eşyaları taşımak için tasarlanmıştır. İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 18 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı olan Sorento için fiyat araştırması yapılıyor. 2023 yılı Kia için büyük özellikler dolu İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento tasarımı ve ebatları açısından en çok tercih edilen modellerden biridir.  Peki Kia Sorento'nun Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Sorento 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento’ya bu ay zam uğramadı! İşte Kia Sorento 11 Aralık 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devi Kia'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Sorento’ya bu ay zam uğramadı. Peki Kia Sorento'nun Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Sorento 11 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kia Sorento kaç lira Haberi

Kia Sorento kaç lira

Kia Sorento, Napa deri döşemeli ve ısıtma-soğutmalı ön koltuklara sahip. Bu koltuklarla hem sürücüye hem de yolculara konforlu bir seyahat imkanı sunuyor. Sorento, performansından tasarımına, konforundan ayrıntılarında gizli gücüne kadar benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

6 İleri Otomatik vitesiyle dikkat çeken Kia Sorento, güçlü dış tasarımı, kör nokta görüntüleme asistanı, elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı, dur ve kalk özellikli akıllı hız sabitleme kontrolü ve şerit takip asistanı gibi özellikleriyle sürücülerin kalbini çalıyor.

Kia Sorento, Siyah, İnci Beyaz, Saten Gri, Metal Gri, Platinyum Gri, Mineral Mavi, Gravity Mavi, Runway Kırmızı ve Essence Kahverengi olmak üzere 9 farklı renk seçeneğiyle alıcıların beğenisine sunuluyor. 
 
5 ve 7 kişilik farklı gösteren kapasitesiyle Kia rahatlığını en üst seviyede sağlayan Yeni Sorento; 10,25 inçlik...