19 / 04 / 2024

Umut Yol Yapı İnşaat adres 

Umut Yol Yapı İnşaat adres 

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kalaycı tarafından kuruldu.

Mirsan Yol Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mirsan Yol Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Melih Mirhan tarafından kuruldu.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Umut Yol Yapı İnşaat adres  Haberi

Umut Yol Yapı İnşaat adres 

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
YOL YAPI 1.Her nevi sanayide ve üretimde kullanılan makinalar,iş makineleri,kamyon,kamyonet, otomobil..vb.araçları almak,satmak,kiraya vermek. 2-Yurtiçi ve yurtdışında kamu ve özel teşebbüslerin ihale ve taahhütlerine iştirak etmek. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri,plaza,rezidans,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğal gaz, altyapı, üst yapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi...