24 / 04 / 2024

Ünal Yapı

Ünal Yapı

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, ''Eleştiriler olsa da uzun yıllar süren tek parti dönemi sektöre yönetilebilir ve belirgin bir piyasa ortamı sundu'' dedi.

Oniks Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oniks Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Ünal tarafından kuruldu.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajı!

Ünal Yapı tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Aşağı Aziziye Mahallesi'nde yükselen Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Nordic Villaları 18 ay vade imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Nordic Villaları projesi Ünal Yapı imzasıyla Sakarya Karasu'da hayata geçiriliyor. Projede satışlar başladı. Peki Nordic Villaları projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Döndü Ünal tarafından kuruldu.

Mass Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mass Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ünal Gümüş tarafından kuruldu.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Orhan Sağlam ve Ünal Kayan ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ünal Yapı Haberi

Ünal Yapı

Ahmet Ünal, ''Unutmayalım ki gayrimenkul piyasası güven endeksli işleyen bir piyasadır. Satılmaya çalışan temel şey ürünün kendisi olduğu kadar aynı zamanda istikrar, güven ve piyasa derinliğidir. Yabancı yatırımcılar her sektörde olduğu gibi gayrimenkulde de güven endeksli pozisyon almaktadır. Bu sebeple kısa vadede bu pozisyonlar sektör aleyhine olabilir.



Seçimin hemen ertesi piyasalarda bir dalgalanma olmasını ve belirsizlikten kaynaklanan döviz hareketlerini, çıkan sonuçlar açısından gayet normal değerlendiriyoruz. Bu belirsizlik dağılmaya başladıkça gerek döviz gerekse piyasalar yerine oturacaktır. Satışlarda bir yavaşlama ve piyasalarda bir bekleyiş öngörmek gayet normal. Geniş pencereden bakan ve birçok ihtimali düşünerek hareket eden firmalar B planlarını devreye sokarak en az zararla bugünleri atlatmaya çalışacaktır. Gelinen noktada ortaya çıkan sonuçlarda en önemli şey, bireylerin, firmaların ve sektörlerin de üzerinde yer...