20 / 04 / 2024

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Ali Taka tarafından 7 Ekim'de 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Ali Taka tarafından 7 Ekim'de 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Yedi Mavi satış ofisini RSG İç Mimarlık tasarladı!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan Yedi Mavi Satış Ofisi, modern çizgilerle biçimlenmiş, samimi bir atmosferde mavinin doğadaki yedi tonunu yansıtıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık 'Gündüz, Işık, Gece' sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, “Thru – Veritas ve Vizyon” enstalasyonu ile TEPTA Aydınlatma’nın 25. Yılı onuruna İstanbul Modern’de düzenlenen “Gündüz, Işık, Gece” sergisinde.

RSG İç Mimarlık’tan modern dokunuşlar!

RSG İç Mimarlık, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımı ile çağdaş bir spor alanına imza attı.

Modern mimarlık Le Corbusier ile İstanbul’da sergilenecek!

İstanbulSMD, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünü, Fondation Le Corbusier’nin desteği ve Seranit Grup’un sponsorluğunda gerçekleştireceği sergiyle izleyicilere açıyor.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ne yeni bina!

Eğitimin her zaman yanında olan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nde yer alan Mimarlık Fakültesi’ne yeni ve modern bir bina kazandırılması için devreye girdi.

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi İstanbul Modern’de açıldı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 4. sergisi, 26 Mart’ta İstanbul Modern’de açıldı. Sergi 31 Mayıs’a kadar izlenebilecek.

CBTE Mimarlık, KFC restoranlarını tasarlıyor!

Türkiye’nin birçok kentinde farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projeler üreten CBTE Mimarlık, KFC restoranların Türkiye’deki çağdaş yüzünü modern bir anlayışla yeniden yorumluyor.

Ebdo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebdo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Küsmüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta Esenyurt, Sanayi Mahallesi, Dumankaya Modern'de kuruldu.

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi nerede

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Taka tarafından 7 Ekim'de kuruldu.

Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak,ve ana söleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Üniversal Modern Mimarlık ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres; HÜRRİYET MAH.GÜNGÖREN SOK. NO.13/1...