27 / 04 / 2024

ünlü & co yönetim kurulu başkanı

ünlü & co yönetim kurulu başkanı

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, otoyol ve hastane ihalelerinin dikkat çektiğini belirtti...

Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor. Altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Altın fırladı Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, 2 gayrimenkul yatırım fonu ile müşterilerine cazip getiri fırsatı sağlıyor. 

Mahmut Ünlü yatırım bankası kuracak!

Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü yatırım bankası kurmaya hazırlanıyor. Ünlü, 1-1,5 yıl içerisinde yatırım bankası lisansı başvurusu yapacağını belirtti.

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

Türkler altın ve gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ünlü & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Levent Ünlü, bu yıl yabancıların gayrimenkulde rekor alım yapabileceğini belirtti. Ünlü, ''Türkiye'de tercih edilen yatırım araçları altın ve gayrimenkul'' dedi.

Dünya finansının attığı yerlere yatırım yapılacak!

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu Ünlü&Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, dünya finansının kalbinin attığı merkezlerde yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Coşkun Sabah, Etiler'deki evi istedi!

“Eşimden ayrılırsam intiharı bile düşünürüm” diyen Coşkun Sabah, fikir değiştirdi. Ünlü sanatçı: "Eğer boşanırsam tek istediğim Etiler'deki evin bende kalması. Çok anım var o evde" dedi.

2016 yılında 72 inşaat firması iflas erteleme istedi!

Ünlü & Co 2016 yılının iflas ertelemelerini araştırdı. 2016'da şimdiye kadar 246 iflas ertelemesi gerçekleşti. Araştırmaya göre 2016'daki 246 iflas ertelemenin 72'si inşaat ve gayrimenkul sektörü ile ilgili.

IC İÇTAŞ Enerji'den 135 milyon TL'lik tahvil ihracı!

IC İÇTAŞ Enerji Yatırım Holding AŞ (IC İÇTAŞ Enerji), 135 milyon lira tutarındaki ilk Türk lirası cinsinden özel sektör tahvil ihracını ÜNLÜ & Co'nun danışmanlığında gerçekleştirdi.

Boyner, Ay Marka Mağazacılık şirketinde hisse satıyor!

Boyner Grubu, Ay Marka Mağazacılık A.Ş. isimli şirketinde hisse satışı için Ünlü &Co’yu yetkilendirdi. Yetkilendirme haberinin gelmesinden sonra Boyner Büyük Mağazacılık hisseleri de yüzde 8.06 primle 6.7 liradan işlem görüyor

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de!

Cıco Luna sirki Meydan Merter AVM'de. Gittiği her ülkede büyük ses getiren, dünyaca ünlü “CIRCO LUNA” Sirki gösterilerine 04 Aralık 2014 Perşembe günü Meydan Merter AVM’de başlıyor…

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak!

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak. İstanbul’un gözde alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul, 30 Kasım Pazar günü ünlü şarkıcı Gülşen’i sevenleriyle buluşturacak. Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

ünlü & co yönetim kurulu başkanı Haberi

ünlü & co yönetim kurulu başkanı
Otoyol ve hastane yapımlarının ön planda olduğunu söyleyen Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, İstanbul'a yapılacak yeni havaalanının da dikkat çektiği belirtti. Ulaşım yatırımlarının 250 milyar dolara ulaşacağını belirten Ünlü, otoyol, havalimanı  ve liman ihalelerinin  45 milyar dolarlık yatırımın önünü açacağını...