19 / 04 / 2024

Urankent projesi lokasyonu

Urankent projesi lokasyonu

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent’in sakinleri, tercih ettikleri projelerin en sevdikleri özelliklerini anlattı.

Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşa edilen Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak şekilde tasarlandı. 

Ovakule konut projesi yükseliyor!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşaatına başlanan 80 metre yükseklikteki Ovakule Konut Projesi, örnek dairesinden, fonksiyonel konut tiplerine kadar bölgenin en zarif projesi olacak.

Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu!

Toplam 700 adet konuttan oluşacak Dap Yapı İzmir Evleri'nde ön talep toplanıyor. Peki Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu...

İstanbul Kuzey Yakası nerede? İşte lokasyonu!

Emlak Konut'un yeni projesi olan İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla alıcılarını bekliyor. Peki İstanbul Kuzey Yakası nerede? İşte lokasyonu!

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 dükkandan meydana geliyor. Peki Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

Polat Ev Göztepe projesi 2018'de teslim!

Nişantaşı’ndan Caddebostan’a, Etiler’den Maçka’ya kadar İstanbul’un merkezi lokasyonlarında 60 yılı aşkın süredir pek çok değerli projeye imza atan Polat, bu kez Göztepe’de yükseliyor. Polat Ev Göztepe projesi mimari yapısı ve lokasyonu ile benzer projelere fark atıyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na en yakın konut projesi: Urankent!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na en yakın konut projelerine ev sahipliği yapmasıyla değerini katladı..

Urankent projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent’in sakinleri, tercih ettikleri projelerin en sevdikleri özelliklerini anlattı.

Urankent Queen Park'ta geri sayım başladı!

Kolay ulaşım sağlanan lokasyonu ile Başkent Ankara'da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan'ın, kendi ismiyle anılan semtteki yeni projesi Queen Park için geri sayım başladı.

Urankent Royal Plus Konutları'nda iftar yemekleri devam ediyor!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinin terasında 20 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti.

Urankent Royal Plus Konutları'nda bruch organizasyonu düzenlendi!

Uransan A.Ş.’ nin 5.etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinde 31 Mayıs 2014 saat:11:00 ile 15:00 arasında Brunch organizasyonu 60 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Urankent projesi lokasyonu Haberi

Urankent projesi lokasyonu

Urankent ailesinin konut sahibi üyeleri, kaliteli yaşam alanları ve uygun lokasyonun yanı sıra ödeme koşullarındaki kolaylık nedeniyle bölgedeki projeleri seçtiklerini kaydediyor.


- Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent’in sakinleri, tercih ettikleri projelerin en sevdikleri özelliklerini anlattı.




Ülke çapında başarılı projelere imza atan Uran Holding bünyesindeki Uransan’ın kendi ismiyle anılan semtte hayata geçirdiği projeler Ankaralı konut alıcısından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Urankent’te Elit, Prestige, Mirage Bahçe Konutları ve Royal Plus’ın ardından başladığı yeni proje Queen Park’la da dikkati çeken firma, konut sahiplerinin güvenini kazanmasıyla da başarısını katlıyor.

Urankent, avantajlı ve merkezi konumu, rahat nefes aldıran doğa ile iç içe görünümü, farklı tip daire seçenekleri ve sosyal imkanları ile çok sayıda kişi tarafından tercih ediliyor. 



Yaklaşık 2...