25 / 04 / 2024

Urbane Konaklama Anonim Şirketi

Urbane Konaklama Anonim Şirketi

Urbane Konaklama Anonim Şirketi, Alp Hepkarabelli, Ben Sebastian Charles Carrington, Moritz Lütticke, Nüzhet Abbasoğlu ve Yunus Buğra İnal tarafından 3 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çalış tarafından kuruldu.

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azra Ülker tarafından kuruldu.

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kutlu tarafından kuruldu.

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şahin tarafından kuruldu.

Erh Konaklama Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erh Konaklama Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Şengür tarafından kuruldu.

Semerşah Turizm Anonim Şirketi Kurtköy Konaklama Tesisi Şubesi açıldı!

Semerşah Turizm Anonim Şirketi Kurtköy Konaklama Tesisi Şubesi bugün Pendik'te 3 milyon 550 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tamdoğan tarafından kuruldu.

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Globy Turizm ve Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Aktepe ve Cemil Berke Aktepe ortaklığıyla kuruldu. 

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli Aygül Kılıç ve Ruken Pekbaşaran ortaklığıyla kuruldu...

Urbane Konaklama Anonim Şirketi Haberi

Urbane Konaklama Anonim Şirketi

Urbane Konaklama Anonim Şirketi, Alp Hepkarabelli, Ben Sebastian Charles Carrington, Moritz Lütticke, Nüzhet Abbasoğlu ve Yunus Buğra İnal tarafından 3 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Urbane Konaklama Anonim Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında bizzat veya yabancı sermaye yolu ile turistik tesisler yapımı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Urbane Konaklama Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Kamerhatun Mahallesi, Balık Sokak,...