20 / 04 / 2024

ürfi Akbalık kimdir

ürfi Akbalık kimdir

Özak GYO ortaklarından Ahmet Akbalık şirket sermayesindeki 1 milyon 192 bin 391 nominal bedelli paylarını, Ürfi Akbalık ise 655 bin 782 nominal bedelli paylarını Özak Global Holding A.Ş.'ye devretti.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100.000,00 TL sermeye bedeli ile Bahri Deniz Akbal tarafından kuruldu.

Rank Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rank Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Akbalık tarafından kuruldu.

Yabancılara konut satışı seçim sonrasında hareketlendi: 1.5 milyar dolarlık bekleyen talep Türkiye'ye gelecek! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, seçimin ardından yabancıya konut satışındaki son durumu değerlendirdi. Akbal, birkaç hafta için 1.5 milyar dolarlık bekleyen talebin Türkiye'ye geleceğini dile getirdi. 

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Döviz kurlarındaki köpüğün adresi lüks konut olacak!

Dövizdeki hareketliliğin sektöre nasıl yansıyacağı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, “Dövizdeki manipülatif hareket sebebiyle kurlarda oluşan köpük, gayrimenkul sektöründe yerli – yabancı yeni bir alım iştahı doğuruyor.” dedi.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Karahan, Celal Hoca Kaplan, Ferhat Akbalık ve  Yakup Kahriman tarafından kuruldu.

ürfi Akbalık kimdir Haberi

ürfi Akbalık kimdir

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) halka kapalı pay devri hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun ortaklarından Ahmet Akbalık şirket sermayesinin yüzde 0,48'ine denk gelen 1 milyon 192 bin 391 nominal bedelli B Grubu kapalı hamiline yazılı paylarını, Ürfi Akbalık ise şirket sermayesinin yüzde 0,26'sına denk gelen 655 bin 782 nominal bedelli B Grubu kapalı hamiline yazılı paylarını Özak Global Holding A.Ş.'ye devretti.

Devir sonrasında Ahmet Akbalık'ın Özak GYO sermayesindeki payı 118 milyon 46 nim 750,98 nominal bedel ile yüzde 47,2, Ürfi Akbalık'ın Özak GYO sermayesindeki payı 64 milyon 922 bin 413,74 nominal bedel ile yüze 26 ve Özak Global Holding A.Ş.'nin Özak GYO sermayesindeki payı 1 milyon 848 bin 173 nominal bedel ile yüzde 0,7 oldu.

Özak GYO'nun KAP...